Φίλιππος: Προσπάθεια για εξεύρεση πόρων στο τμήμα μπάσκετ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση για το μέλλον του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας. Την συνάντηση συντόνισαν ο Ηλίας Λαζός, μέλος της περσινής διοίκησης, και ο Δημήτρης Γκίμας προπονητής του τμήματος. Παραβρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης, ο πρώην βουλευτής Τάσος Σιδηρόπουλος, ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί Τέλης Σιδηρόπουλος, οι προπονητές Χρήστος Μπλατσιώτης, Μανώλης Λευκόπουλος, ο καλαθοσφαιριστής Γιώργος Τριχόπουλος καθώς επίσης και φίλοι του τμήματος μπάσκετ.

 

Ο Ηλίας Λαζός έκανε μια ενημέρωση για τα τεκτενόμενα του καλοκαιριού και πώς έφτασε η ομάδα μέσα στον Αύγουστο να βρίσκεται σε αυτό το σημείο, μοίρασε μια λίστα με τις ανελαστικές δαπάνες του τμήματος, έκανε ανοιχτό κάλεσμα σε όποιον θέλει να συμβάλει οικονομικά ή με άλλον τρόπο σε αυτή την προσπάθεια και τέλος τόνισε ότι το άνοιγμα που έχει ο υπό διαμόρφωση προϋπολογισμός είναι της τάξεως των 30.000 ευρώ.

Ο Δημήτρης Γκίμας από την πλευρά του εξέφρασε την άποψη ότι το τμήμα θα λειτουργούσε καλύτερα ανεξάρτητο και πρόσθεσε ότι ως τέτοιο υπήρχε χορηγός να αναλάβει εξ ολοκλήρου την διοίκησή του. Ο κ. Γκίμας χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του χρηματοδότη, είπε ότι και φέτος θα συμβάλει με χορηγία 10.000 ευρώ.

Στον διάλογο που αναπτύχθηκε ειπώθηκαν προτάσεις για το πώς μπορεί να εξευρεθούν πόροι και πώς μπορεί να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Τέλος, ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης σημείωσε ότι με την εμπειρία του και με τις γνωριμίες του θα προσπαθήσει να βοηθήσει εξωδιοικητικά την προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ.