Γκίμας: "Ήρθε η ώρα των τελικών"

gkimas

Μετά το τέλος τους αγώνα Προμηθέα Πατρών Φίλιππος Βέροιας ο Δημήτρης Γκίμας και ο Ανδρέας Οικονομόπουλος μίλησαν στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν :

Δημητρης Γκίμας : "Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη δίκαιη νίκη του. Παίξαμε με μια ομάδα πολύ καλύτερη από την δική μας αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Ο Προμηθέας επέβαλε από το πρώτο ημίχρονο τον ρυθμό του και αν και γνωρίζαμε κάποια πράγματα δεν καταφέραμε να το αντιμετωπίσουμε, ειδικά με κακη εμφάνιση στην άμυνα. Πιστεύω ότι δείξαμε κάποια θετικά δείγματα. Όμως τώρα τα ψέματα τελείωσαν κι έρχεται η ώρα των τελικών. Με πίστη στην προσπάθεια που κάνουμε δυο μήνες τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε την επιστροφή στις νίκες. Πιστέυω οτι η ομάδα έχει την πίστη και την δυνατότητα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής."

Ανδρέας Οικονομόπουλος : "Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές κάναμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος και ξέραμε ότι αν καταφέρναμε να αποσπάσουμε μια νίκη από αυτά τα τρία παιχνίδια θα είχαμε καλύψει κάποιες εντός έδρας ήττες που κάναμε. Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε τόσο από την εμπειρία του Προμηθέας όσο και η απουσία δυο βασικών μας παικτών που δεν μπόρεσαν να μας βοηθήσουν. Ο Προμηθέας είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα. Εμείς παλέψαμε μέχρι το τέλος και αυτό που κοιτάμε τώρα είναι τα δυο πολύ σημαντικά για εμάς παιχνίδι μέσα στη Βέροια"