Γκίμας: "Πολύ μεγάλη νίκη για δυο λόγους"

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Μαχητές Δόξας Πεύκων οι δύο προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Λευτέρης Χατζηκυριακίδης έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά οι δηλώσεις :

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης : «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου. Κέρδισε δίκαιά το ματς. Είχαν περισσότερη αποφασιστικότητα στο παιχνίδι από εμάς. Αν και είμασταν στατιστικά λίγο καλύτεροι στις επιμέρους φάσεις του παιχνιδιού δεν καταφέραμε να τελειώνουμε με καλάθι τις φάσεις και μοιραία ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Μεγάλη ζημιά κάτω από το καλάθι μας έκανε ο Δεληγεώργης που έκανε φανταστικό παιχνίδι σήμερα. Στο τέλος πήγαμε να κλέψουμε το παιχνίδι. Ο Φίλιππος στάθηκε πιο ψύχραιμός. Προχωράμε, για εμάς κάθε εβδομάδα είναι μια πάλη, μια καινούρια εμπειρία. Προσπαθούμε να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε αλλά δεν μας βγαίνει κάθε φορά. Θα έχουμε δύσκολη χρονιά και ελπίζω να επιτύχουμε τους στόχους μας.»

Δημήτρης Γκίμας : «Η σημερινή νίκη είναι πολύ μεγάλη για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ερχόμαστε με 7 σερί ήττες και είναι δύσκολο να διαχειριστείς ένα παιχνίδι ενώ ο δεύτερος είναι ότι παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα η οποία δουλεύει περισσότερο από εμάς. Δεν κερδίζει όμως αυτός που παίζει καλύτερα. Νομίζω σήμερα ήταν μεγαλύτερη η επιθυμία των δικών μας παικτών για νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που καταφέραμε να είμαστε όρθιοι και υγιείς και ειδικά μετά από τόσες ήττες. Έχω κάποια παράπονα ειδικά στο τέλος που θα μπορούσαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Θα δουλέψουμε και θα διορθώσουμε τέτοιου είδους λάθη. Θέλω να τονίσω το εξής για τις ομάδες που είναι στον βορά. Είμαστε «οι γενναίοι του Βορά» μιας και τα μπάτζετ των ομάδων της Βόρειας Ελλάδας είναι περιορισμένα και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ομάδες «τέρατα». Με την καλή έννοια. Παρόλ' αυτά είμαστε όρθιοι και δίνουμε ένα ενδιαφέρον στην πορεία του πρωταθλήματος. Δεν κερδίσαμε κάτι σήμερα με την νίκη μας. Θα προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε τώρα για μια ημέρα και να διασκεδάσουμε λίγο την νίκη μας διότι η επόμενη εβδομάδα προμηνύεται δύσκολη καθώς έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Πευκοχώρι και πάλι στην έδρας μας το οποίο είναι εξίσου σημαντικό. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμου που ήρθε σήμερα και μας στήριξε και τον περιμένουμε και το επόμενο Σάββατο στο παιχνίδι με το Πευκοχώρι»