Το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου ευχαριστεί

Από το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου ανακοινώθηκαν τα εξής: "Με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας αισθανόμαστε την ανάγκη για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις που μας στήριξαν χορηγικά καθ' όλη την διάρκεια της σαιζόν. Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο να πορευθούμε και συνάμα να διατηρήσουμε την αξιοπιστία μας, η οποία και μας χαρακτήρισε σε όλο το πρωτάθλημα.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ ανήκει στην REGENCY CASINO THESSALONIKI, την μεγαλύτερη εταιρεία gaming και ψυχαγωγίας των Βαλκανίων, η οποία για τέταρτη συναπτή χρονιά αποτέλεσε τον Χρυσό Χορηγό της ομάδας μας.

Έπονται οι τοπικές (και όχι μόνο) επιχειρήσεις :
ΛΕΞΙΣ - Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών
NOVACERT - Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
GALANIS OIL - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ - Οπτικό Κέντρο
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ - Εμπορία & Service Αυτοκινήτων
JULIUS MEINL - Εμπορία καφέ
ΜΥΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ - Εμπορία αλευροειδών, τροφών
CLAUFEN - Συστήματα Κουφωμάτων
ΤΣΙΑΜΗΤΡΟΣ - Pet Shop
SPECIAL - Μπουγατσοπωλείο
ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ - Γεωργικά φάρμακα
TO KATI ΑΛΛΟ - Ψητοπωλείο
PESTO KAPOU - Πιτσαρία
HOME XATZIPANTOS - Φωτισμός, έπιπλα
ΓΑ'Ι'ΤΑΝΙΔΗΣ - Καλλυντικά
ΠΟΛΗΣ - Εμπορία ειδών μαναβικής

Επίσης, ευχαριστούμε την ROMA RIZZA για την σίτιση των αθλητών μας πριν τους εκτός έδρας αγώνες τις ομάδας μας, την ΠΟΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΠΙΖΕΤΑ για την δωρεάν παροχή εμφιαλωμένων νερών σε όλους τους εντός έδρας αγώνες μας και το γυμναστήριο TIME 4GYM για τις διευκολύνσεις και παροχές εκγύμνασης στους αθλητές της ομάδας μας.

Η συνεργασία μας με τους ανωτέρω αναφερόμενους ιδιώτες και επιχειρήσεις αποτέλεσε τιμή για μας και ευχόμαστε ολόψυχα να τους έχουμε στο πλευρό μας και την ερχόμενη αγωνιστική σαιζόν".