Γκίμας: "Με δύναμη και ορμή στεκόμαστε ξανά στα πόδια μας"

Στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής επέστρεψε ο Φίλιππος Βέροιας, με τον Δημήτρη Γκίμα να στέλνει μήνυμα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, τονίζοντας ότι η ομάδα της Ημαθίας είναι έτοιμη να μετατρέψει ένα αριθμό νεαρών παιδιών σε ομάδα ανδρών, στρέφοντας της προς την σωστή κατεύθυνση.

Αναλυτικά:

"Οι περήφανες ομάδες άλλα και οι περήφανοι και δυνατοί άνθρωποι δε στέκονται σε επιτυχίες κι αποτυχίες σε υποβιβασμούς και ανόδους σε χαρές και λύπες. Μαθαίνουν από τα λάθη κρατούν τα σωστά και προχωρούν.

Είμαστε λοιπόν ΠΑΡΟΝΤΕΣ με μεγαλύτερη δύναμη κι ορμή από ποτέ και ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ξανά στα πόδια μας.

Είμαστε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ η ιστορική ομάδα μπάσκετ της ΒΕΡΟΙΑΣ και όπως έχουμε αποδείξει δεν παραδινόμαστε ποτέ.

Για μας δεν υπάρχουν ούτε μπάτζετ ,ούτε ακριβά ρόστερ ,ούτε πολυτέλειες. Είμαστε στο γήπεδο για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Δεν μας αγγίζει η χλεύη στις αποτυχίες όπως δεν μας ξεγέλασε ποτέ η κολακεία στις επιτυχίες.

Η δυσκολία αλλά και το μεγαλείο του φετινού εγχειρήματος μας θα αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο τις επόμενες ημέρες. Θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε έναν αριθμό νεαρών παιδιών σε ΟΜΑΔΑ ανδρών και τη φλόγα που καίει μέσα τους να τη στρέψουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα τα καταφέρουμε άραγε;

Η απάντηση μια και μοναδική.

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ,μέρα με τη μέρα ,βδομάδα με τη βδομάδα θα συμπληρώνεται το ρόστερ μας. Τότε θα πούμε περισσότερα.

Τότε θα φανεί ποιοι στέκονται δίπλα στο τμήμα μπάσκετ και ποιοι αναγνωρίζουν τον μεγάλο αγώνα που κάνει ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ Ηλιας Λαζος.

Λίγες μέρες υπομονή ....".