Ολοκληρώθηκε το Νοσταλγία

nostalgia telos

Σάββατο 13 Ιουνίου και το αγαπημένο μας τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ έφτασε στο τελος του . Με τον μικρό και μεγάλο τελικό να μας χαρίζουν μπασκετικες συγκινήσεις , και τον διαγωνισμό τριποντων ενδιάμεσα σαν την ευχαρίστηση νοτα της ημέρας .

Ξεκινάμε με τον μικρό τελικό όπου δυο ομάδες γνώριμες μεταξύ τους απο τον Β Όμιλο , καθώς διασταύρωσαν τα ξίφη τους και στην αρχή του τουρνουά με διαφορετικό νικητή αυτή την φορα . Οι Texas επιβλήθηκαν με το εμφατικό 42 -62 των Μορφες , και εχουν στα μεταξύ τους παιχνίδια απο μια νίκη έκαστος .

Με ενα Νικολαιδη να μην θέλει να ειναι Texas loser αλλα Texas Winner , με τον Πυρκα να δίνει ταχύτητα και τον Αθανασίου να μοιράζει τάπες , δεν γινόταν να μην κερδίσει η ομάδα . Ο αρχηγός Μπιζετας εμφανώς ικανοποιημένος απένειμε τα εύσημα , και δέχτηκε τα συγχαρητήρια και απο τους αντιπάλους για το σωστό στήσιμο και την κατάκτηση της τρίτης θέσης του τουρνουά .

Οι Μορφες αγνώριστες απο τα πρώτα καλα παιχνίδια στους ομίλους , εμφανίστηκαν άστοχοι και κάτω των περιστάσεων για να διεκδικήσουν το ροζ φύλλο . Ο Τζιουμακης σκόραρε , ο Τριγωνης και ο Μαυροπουλος πάλευαν στην αμυνα αλλα δεν ήταν αρκετό για να γυρουν την πλάστιγγα υπέρ τους . Τερματίζοντας τέταρτοι στο τουρνουά , με ανάμεικτα συναισθήματα γιατί ίσως περίμεναν κάτι παραπάνω δίνουν ραντεβού για του χρόνου .

ΜΟΡΦΕΣ : Σκουμποπουλος 5(1), Τριγωνης 6, Τζιουμακης 11(1), Μαυροπουλος 4, Ορφανιδης 4, Τζεκος 4, Τόκας 3(1), Κουλης 5.

TEXAS LOSERS : Νικολαιδης 23(2), Αθανασίου 11, Μπιζετας 10(2), Χατζης 9, Πυρκας 7, Γαϊτανίδης 2.

Όλα τα βλέμματα των απανταχού μπασκετόφιλων όμως ήταν στον μεγάλο τελικό . Στην τιτανομαχία μεταξύ των Ατλας και των Παρταλια , όπου βρήκε νικητές τους δεύτερους με σκορ 86-60 .

Τα Παρταλια μπήκαν στο παρκέ με ενα σκοπό , να καθαρίσουν το παιχνίδι απο την αρχή ψαλιδίζοντας τις οποίες ελπίδες των αντιπάλων για κάτι θετικό .

Όπερ κι έγενετο , με ενα Τσακίρη να κυριαρχεί σε όλος τους τομείς , καθαρίζοντας τα ριμπάουντ και διαλύοντας κάθε αμυντικό σύστημα ! Ο Εμανουηλιδης και ο Κασαπης ελευθερώθηκαν , και ο Δούμας έδειξε για ενα ακόμα παιχνίδι οτι φέτος ήταν το τουρνουά του ! Δίκαια λοιπόν η παρέα του αρχηγού Γεωργοπούλου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια φέτος , όντας η πληρέστερη ομάδα απο ολες τις άλλες και δημιουργεί σιγά σιγά το δικό της κομμάτι στην ιστορία του θεσμού με την δεύτερη κατάκτηση της πρωτιάς .

Άτλαντες ονομα και πραμα !! Δικαιότατα προκρίθηκαν στον τελικό του τουρνουά εξανεμίζοντας κάθε αντίπαλο στο διάβα τους , όπου τελικα υποκλίθηκαν στον ανώτερο αντίπαλο τους . Όλα τα παιδια της ομάδας πάλεψαν , ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά Κοτζαμπασης κλείστηκε καλα , ο Σιστακος με τον του Τούφα προσπάθησαν να σώσουν τις περιστάσεις αλλα στο τελος υπέκυψαν στην κούραση . Άξιοι φιναλίστ του τουρνουά φέτος οι Άτλαντες , δηλώνουν βροντερό παρών για του χρόνου με την πόλη καλη οργάνωση του αρχηγού Καραθανάση να αποδίδει καρπούς .

ΠΑΡΤΑΛΙΑ : Γεωργοπουλος 5, Κωστογλιδης 9, Δούμας 13, Κασαπης 12, Γκιλιόπουλος 6, Τσακίρης 25, Εμανουηλιδης 10, Ζιγρας 6.

ΑΤΛΑΣ : Σιστακος 12, Μπογδαμπειδης 2, Σιασιος 4, Τουφας 10, Κοτζιαμπασης 16, Καραγιανοπουλος 5, Αχτσης 6, Κοζας 5, Καραθανασης , Παπαγιαννης .