Νοσταλγία: Νίκες για Χαβαλένθια, Χωρίς Έλεος

Την Κυριακή 22 Μαιου το τουρνουά Νοσταλγία συνεχίστηκε με  δυο παιχνίδια στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. Η Χαβαλενθια κέρδισαν την ομάδα των ΘΥΕΛΛΑ και οι Χωρίς Ελεος έκαναν περίπατο στο ντέρμπι με τις Μορφές που παρουσιάστηκαν για ενα ακόμα παιχνίδι αγνώριστοι .

Στο πρωτο παιχνίδι οι Χαβαλέδες του Πιτουλια δυσκολεύτηκαν αλλα χαρης στην ευστοχία τους στα τρίποντα τα κατάφεραν. Πιτουλιας , Σαράφης , και Μπασιας , οι τρεις σωματοφύλακες για τους Χαβαλενθια , μαζι με τον ογκόλιθο Ανδρεόπουλο , έκαναν και παλι την δουλεια τους .

Θυελλώδης αμυνα !! Αλλα όχι και επιθεση ! Αλλο ενα δυνατο τεστ για τους νεοφώτιστους ΘΥΕΛΛΑ , με τον Μόνα σε πολυ καλη μερα και τους Κατσιγιάννοπουλο , Βαρβερη να προσφέρουν λύσεις , που όμως δεν ήταν αρκετές . Κέρβερος στην αμυνα ο Πεχλιβανίδης !!

Θύελλα 43- Χαβαλενθια 53.

ΘΥΕΛΛΑ : Σαρηγιαννίδης, Κατσουγιαννόπουλος 1, Γκοντοπουλος , Μπουζίκας 2, Πεχλιβανίδης 1, Ζαλωνης 2, Κατσιγιαννοπουλος 11, Κονδωνης 3, Μονας 13, Βαρβερης 10, Μουρατιδης , Μαυρομιχάλης .

ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ : Πιτουλιας 11, Ανδρεόπουλος 5, Μαυροματίδης Γ. 2, Μπασιας 9, Μαυροματίδης Ν. 6, Σαράφης 11, Λαμπαουνας 2, Παπαδοπουλος Β. 4, Ανδρονιαδης 3.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, ανελέητοι απο την αρχή μεχρι το τελος οι Χωρίς Ελεος δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους . Ο αρχηγός Μουρατιδης βρήκε τα πατήματα του και με έναν καταπληκτικό Χατζηεμμανουήλ , ήταν οι αιχμές του δόρατος στην επιθεση . Οι Αποστολου και Μαργαριτοπουλος πίεσαν στην αμυνα και ετσι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν τελευταίοι .

Μορφες απο αλλο πλανήτη , με πεσμένη ψυχολογία λόγω των απουσιών του Τζιουμακη και Ιωσηφίδη , έκαναν άλλη μια εμφάνιση ανάξια του ονόματος τους . Με πολλα νεύρα και λαθος επιλογές και παρα την επανεμφάνιση του Τσιούντα δεν κατάφεραν τίποτε αξιόλογο .

Μορφες 34- Χωρίς Ελεος 57.

ΜΟΡΦΕΣ: Τριγωνης 8, Τσιουντας 4, Τσιγαρας 6, Τόκας , Μαυροπουλος, Σκουμποπουλος 6, Ορφανιδης 6, Χατζηκυριακίδης 4.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Σταμπουλής 9, Χατζηεμμανουήλ 16, Μουρατιδης 14, Αποστολου 6, Χατζης 6, Στεργιοπουλος 2, Μαργαριτοπουλος 5.