Νοσταλγία: Νίκες για Bad Boys, LiverCool

Την Τετάρτη 25 Μαΐου συνεχίστηκε το τουρνουά "Νοσταλγία" με δυο παιχνίδια, ένα από κάθε όμιλο . Ζευγάρωσαν τις νίκες οι Bad Boys και πρώτη νίκη για τους LiverCool μετα απο δυο ήττες .

Σε ενα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη , τα κακά παιδια του Μπακαλίδη έδειξαν οτι ειναι σκληρά καρύδια . Με τον Δουλαλα μαέστρο να τρύπαει την αμυνα με καθε τροπο, τον Δομουτζη να ακολουθεί και τον Μπεκιαρίδη να σκεπάζει τα καλάθια , κατάφεραν να παρουν το ροζ φύλλο .

Στην αντίπερα όχθη η αστοχία χτύπησε το σύνολο του Κοζα , με τους Φουτσιτζη και Πολυμενη να προσπαθούν να βγάλουν τα κάστανα απο την φωτιά . Πολυ καλός και ο Εκμεκτσογλου , αλλα δεν κατάφεραν να φέρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα .

Γνωστοί κ Φιλοι 29-Bad Boys 44 .

ΓΝΩΣΤΟΙ Κ ΦΙΛΟΙ: Εκμεκτσογλου 4,Κυβεντίδης 2,Αργυροπουλος 5, Πολυμενης 3, Αρβανίτης , Αλεξιου, Μπιζετας 2, Κοζας 4, Τουσας , Φουτσιτζης 7, Κυριακιδης 2.

BAD BOYS : Δουλαλας 18, Γωγος 1, Λουστας , Μπακαλιδης , Στυκας 4, Λιακοπουλος 4, Μπεκιαρίδης 6, Κωστογλιδης , Δομουτζης 9, Πολυμερης 2.

Ανάσα για τους LiverCool και πρώτη νίκη στον όμιλο μετα απο δυο αποτυχημένες προσπάθειες . Έχοντας 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους να αντιδράσουν . Ο Κυριαζοπουλος οργάνωνε , οι Ουγγρινης και Κουλης εκτελούσαν , και ο Βλαχακης καθάριζε οτι κινούταν μεσα στο ζωγραφιστό ! Ο καινούριος προπονητής Ηλιαδης Αλέξανδρος έφερε άλλη πνοή στην ομάδα !

Στο αντίπαλο στρατόπεδο σημαντική η απουσια του Μυτιλεκα ! Ετοιμοπόλεμοι παρουσιάστηκαν οι Κουβανοί με τον αρχηγό Κοντοκώστα και τον Καρανάσιο να κανουν πάρτυ στις δυο ρακέτες στο πρωτο ημίχρονο . Ο Καραντουμανης εξαιρετικός και ο Κορωνάς που πλήγωνε το αντίπαλο καλαθι σε καθε ευκαιρία . Στο δεύτερο ημίχρονο επήλθε η κούραση και ακολούθησε η ήττα .

LiverCool 71- Αβάνα 53.

LIVERCOOL: Κωτιαδης 2, Παπαγιαννης, Κουλης 12, Μπαλτζης 2, Ουγγρινης 12, Τσιριμπακας 4, Κορυτσαιος 14, Κυριαζοπουλος 10, Λιολιος 4, Βλαχακης 11.
ΑΒΑΝΑ: Μπερπερογλου , Γκίνης 4, Καραντουμανης 11, Καρανάτσιος 15, Μποροδημος 2, Τατσης 2, Κοντοκώστας 12, Κορωνάς 7.