Texas Losers και Bad Boys στον τελικό του τουρνουά "Νοσταλγία"

Τεταρτη 15 του Ιουνίου και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν στα Ημιτελικά ! Οι Τεξανοι σε ενα πολυ δυνατο παιχνίδι κέρδισαν το φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά Ατλας και πέρασαν πανηγυρικά στον τελικό . Άνετη επικράτηση όπως αποδείχτηκε για τα κακά παιδια ενάντια στους Χωρις Ελεος και ραντεβού για μια ακόμα φορα στον μεγαλο τελικό .

Το παιχνίδι των 19:00 έκρυβε εκπλήξεις , και η παρέα του Μπιζετα φρόντισε να ανταποκριθεί άριστα ! Τρομερή αμυνα με δύναμη και πάθος έκλεισαν ολα τα ατού των αντιπάλων τους και κρατούσαν δυνάμεις για την ολική ανατροπή .

Παίκτης του αγωνα ο Μανουρας που σκοραρε, έπαιξε αμυνα , μοίρασε ασίστ , διέλυσε καθε αμυντικό σύστημα .Γίγαντας ο Παπαδοπουλος πλήγωσε μεσα στην ρακέτα , άξιος συμπαραστάτης ο Νταφος και ο Πυρκας όπως πάντα έδωσε λύσεις οταν η μπαλα έκαιγε . Ψυχαρα ο αρχηγος Μπιζετας που έβαλε το τελευταίο καλαθι και έκρινε τον αγωνα . Ραντεβού στον τελικό για μια ακόμα φορα , ελπίζοντας οτι τωρα όμως θα ειναι αυτοί που θα χαμογελάσουν τελευταίοι .

Οι Άτλαντες ήταν φαβορί αλλα δεν το έδειξαν στο γήπεδο . Μπλόκαραν επιθετικά , άστοχος εντελώς το κυρίως όπλο τους ο Κοτζαμπασης που εκανε και πολλα λάθη . Οι Σιασιος και Σιστακος πάλεψαν και προσπαθησαν να δώσουν πνοή , ο αρχηγος Καραθανάσης έδωσε καθαρό μυαλό , αλλα η ψυχολογία του παιχνιδιού είχε χαθεί . Μια ακόμα παρουσία στον μικρό τελικό για τους Ατλας .

Ατλας 47- Texas Losers 51.

ΑΤΛΑΣ: Σιστακος 8, Παπαγιαννης 4, Σιασιος 11, Κοτζαμπασης 14, Καραγιαννοπουλος 6, Κλωναρας 4, Μπογδαμπειδης , Αχτσης, Καραθανασης.

TEXAS LOSERS: Σαββαιδης 4, Μπιζετας 12, Παπαδοπουλος 16, Νταφος 7, Μανουρας 12, Πυρκας , Γκουνταρας , Σπυριδωνιδης .

Τυπική διαδικασία το βραδινο παιχνίδι για τους Bad Boys , εκμετάλλευτηκαν τις απουσίες-αδυναμίες των αντιπάλων και κέρδισαν άνετα . Πολυβόλο ο Δουλαλας για ενα ακόμα παιχνίδι , συμπληγάδες στο ζωγραφιστό οι Κωστογλιδης και Πολυμερης και σίφουνας ο Γωγος , οδήγησαν την ομάδα τους στην νίκη . Δεύτερη φορα σε τελικό η ομάδα του Μπακαλίδη , έτοιμη για το καλυτερο αυτή την φορα !

Πάλεψε ο αρχηγος Μουρατιδης αλλα χωρις τον τραυματια κουμπάρο και Διόσκουρο Σταμπουλή δεν ήταν αρκετός για να γυρίσει το παιχνίδι . Ταχύτατος ο Χατζης , σκοραρε ο Χατζηεμμανουήλ , πάλεψε και μοίρασε Ασσιστ ο Αποστολου αλλα δεν κατάφεραν να γυρίσουν την πλάστιγγα . Στον μικρό τελικό για φέτος οι Χωρις Ελεος που υπερέβαλαν εαυτούς .

Bad Boys 66- Χωρις Ελεος 50.

BAD BOYS: Δουλαλας 25, Γωγος 6, Γαβριηλακης, Μπακαλιδης 5, Στυκας 6, Κωστογλιδης 9, Δομουτζης 9, Πολυμερης 6.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Χατζηεμμανουήλ 8, Αποστολου 7, Μουρατιδης 16, Στεργιοπουλος 6, Μαργαριτοπουλος 2, Χατζης 7, Δαλης 4.