Με την Αλεξάνδρεια το Σάββατο ο ΑΟΚ

Με την αναμέτρηση του Σαββάτου (1/4) κόντρα στον συντοπίτη ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Α ΕΚΑΣΚΕΜ για τον ΑΟΚ Βέροιας.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί, ο οποίος βεβαίως για να "σφραγιστεί", θα πρέπει να κατακτήσει τον τίτλο και στα επερχόμενα play off.

Για την αυριανή αναμέτρηση, ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους παίκτες από το Παιδικό τμήμα του συλλόγου, το οποίο θα βρεθεί την Κυριακή στη Νάουσα για τον ημιτελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, με αντίπαλο την ΑΓΕ Πιερίας (ΔΑΚ Νάουσας, Κυριακή 2/4, 19.00)

Το ματς με τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας εντάσσεται ουσιαστικά στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει των play off καθώς μεσολαβεί μόλις μία εβδομάδα για την έναρξη αυτών.

Δηλώσεις :

Θωμάς Τούσας : "Αναγκαίο κακό το παιχνίδι του Σαββάτου, μιας και τα πάντα έχουν κριθεί όσον αφορά τη θέση της ομάδας στη βαθμολογία. Το μειονέκτημα όσον αφορά την προετοιμασία μας για τα play off είναι πως μεσολάβησε η διακοπή του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να πέσουν οι ρυθμοί, αν και άπαντες στην ομάδα είναι ετοιμοπόλεμοι για τα προσεχή παιχνίδια. Πρέπει να σεβαστούμε τον κόπο που έχουμε κάνει όλη τη χρονιά και με σοβαρότητα και σύνεση, να αντιμετωπίσουμε τα καθοριστικά ματς που έρχονται. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και όλοι είμαστε ανυπόμονοι να ξεκινήσουν τα play off!"

Βασίλης Γκανάς (απολογισμός χρονιάς) : "Η φετινή ήταν μία γεμάτη χρονιά, με μεγάλη σε διάρκεια και ένταση προετοιμασία το καλοκαίρι, με αρκετά φιλικά στη διάρκεια της σεζόν, πέρα από τους 22 επίσημους αγώνες. Το Σάββατο τελειώνει η κανονική διάρκεια και μπαίνουμε σε ρυθμούς play off από την θέση του οδηγού, κάτι που ήταν και ο στόχος από την αρχή της χρονιάς. Μέλημά μας είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα τις επόμενες μέρες για τα κρίσιμα παιχνίδια που κρίνουν και τον πρωταθλητή. Καλώς ή κακώς οι 4 ομάδες των play off ξεκινάμε από κοινή αφετηρία. Εμείς θέλουμε να υπερασπιστούμε της έδρα μας για να μπορέσουμε να στεφθούμε πρωταθλητές. Εύχομαι ο φίλαθλος κόσμος της Βέροιας να μας στηρίξει σε αυτά τα ματς με την παρουσία του, και εμείς να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα."

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής :

Βατανιακός / Σάρισα – Πανεδεσσαϊκός
ΑΟΚ Βέροιας – ΓΑΣ Αλεξάνδρεια
ΦΟ Αριδαίας – Σκυδραϊκός 20-0 α.α.
ΓΑΣ Έδεσσας – ΑΟΚ Γουμένισσας
ΓΑΣ Βαφύρας – ΑΓΕ Πιερίας 0-20 α.α.
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Ζαφειράκης Νάουσας