Νάουσα και Ειρηνούπολη παίζουν την χρονιά το Σάββατο

Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Νάουσα και την Ειρηνούπολη θα συνεχιστεί το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής. Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, οι δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και διεκδικήτριες της ανόδου, θα συγκρουστούν το Σάββατο στη Νάουσα στο ματς που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. 

Η Νάουσα είναι τρεις βαθμούς μπροστά από την Ειρηνούπολη και με νίκη κλειδώνει από αύριο την άνοδο. Με ισοπαλία οι Ναουσαίοι συντηρούν τους τρεις βαθμούς διαφορά και θα πρέπει να συγκεντρώσουν άλλους τέσσερις βαθμούς στα δυο τελευταία ματς για να εξασφαλίσουν την πρωτιά. Αντίθετα, η Ειρηνούπολη θέλει μόνο νίκη για να "πιάσει" τη Νάουσα στο ρετιρέ και με δυο νίκες (είχε κερδίσει 1-0 στο Αγγελοχώρι) στα μεταξύ τους ματς να έχει προβάδισμα στην ισοβαθμία.

Κατά τα λοιπά, ενδιαφέρον έχει κι ένα ματς στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Το Μακροχώρι θα φιλοξενήσει την Χαρίεσσα και έχει την ευκαιρία με νίκη να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα αν χάσει από την Χαρίεσσα θα μπει σε περιπέτειες.

Το πρόγραμμα (4μμ)

Αχιλλέας - Άραχος
Κοπανός - ΠΑΟΚ
Τρίκαλα - Επισκοπή
Μελίκη - Διαβατός
Μακροχώρι - Χαρίεσσα
Αλεξάνδρεια - Ροδοχώρι
Νάουσα - Ειρηνούπολη