Τα Τρίκαλα απέκτησαν τον Γιώργο Τασίδη

Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Τασίδη. "Ο γεννημένος στις 14/12/1975 ποδοσφαιριστής, με εντυπωσιακό παλμαρέ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά και την τεράστια δυναμική του ως αθλητής, είναι από σήμερα παίκτης της ομάδας μας, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους καθώς εντάχθηκε στο ρόστερ ένας αθλητής με πολύ μεγάλη προσωπικότητα.

Έχει ξεπεράσει πλέον τις 500 συμμετοχές (400 περίπου επαγγελματικές) στα ελληνικά γήπεδα και μάλιστα με 8 ομάδες συνολικά, δείγμα της εξαιρετικής σταθερότητας αλλά και αγωνιστικότητας όλα αυτά τα χρόνια.
Θεωρούμε πως με την προσθήκη του Γιώργου Τασίδη, η διοίκηση επιβεβαιώνει πλήρως την προσπάθεια της για να γίνει ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ο σύλλογος που θα εκπληρώσει τα θέλω και τα πιστεύω όλων μας, αλλά και του προπονητή, των παικτών και των φιλάθλων.

Ευχόμαστε στον Γιώργο να είναι γερός και δυνατός όπως και στα 20 χρόνια καριέρας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποτελέσει για όλους τους παίκτες της ομάδας, το κίνητρο εκείνο για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου" αναφέρει η ανακοίνωση των Τρικάλων.