Ερασιτεχνική γωνιά: Η απάντηση του ΠΑΟΚ, η γκέλα της Νάουσας, η εικόνα Μελίκης, Αχιλλέα (Σχόλια και φωτορεπορτάζ)

varvares kouloura

Παρόν στην διεκδίκηση του τίτλου φώναξε το Σάββατο ο ΠΑΟΚ. Μπορεί το καλοκαίρι, μετά την αποχώρηση βασικών πρωτοκλασάτων παικτών, να δόθηκε η εντύπωση ότι η ομάδα της Αλεξάνδρειας έχασε την δύναμή της και θα περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου, οι παίκτης της όμως άλλα πράγματα δείχνουν μέσα στο γήπεδο. Το ταλέντο παραμένει πλούσιο στην Αλεξανδρινή ομάδα και σε αυτό προσθέστε ότι οι παίκτες παίζουν αρκετά χρόνια μαζί και αποτελούν δεμένο σύνολο.

Όσον αφορά την Ειρηνούπολη, μπορεί να είναι η πρωταθλήτρια του καλοκαιριού στις μεταγραφές όμως θέλει πολύ δουλειά στο γήπεδο. Μπορεί να έχει καλό προπονητή και αξιόλογους αθλητές αλλά θέλουν δουλειά για να γίνουν σύνολο.

Μεγάλη ευκαιρία να μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχασε η Νάουσα. Ξεκίνησε το ματς με τους καλύτερους οιωνούς, με ευκαιρίες και γκολ, αλλά στην συνέχεια δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και «κλότσησε» δυο βαθμούς. Αγωνιστικά, έδειξε ότι βρίσκεται ένα επίπεδο πιο πάνω από τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας.

Όσον αφορά τα Τρίκαλα, έχουν στο ρόστερ τους παίκτες με εμπειρία και ποιότητα και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για καμιά ομάδα.

Μεγάλο διπλό σημείωσε στην Μελίκη ο Αχιλλέας. Αφού κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος, στις ευκαιρίες της Μελίκης, «χτύπησε» στην επανάληψη, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και σημειώνοντας δυο γκολ πήρε τη νίκη. Η ομάδα της Νάουσας έχει στο ρόστερ της παίκτες με ποιότητα και θα είναι από τις πρωταγωνίστριες της φετινής σεζόν. Μειονέκτημα γι αυτήν ότι λείπει από τον πάγκο της ο προπονητής. Το μοντέλο παίκτης – προπονητής θεωρούμε ότι είναι μια πρόχειρη λύση.

Όσον αφορά την Μελίκη έχει και φέτος καλούς παίκτες στο ρόστερ της και με την κατάλληλη δουλειά μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Της λείπει επίσης η διάρκεια στο παιχνίδι της. Γενικά, το ρόστερ η εικόνα που παρουσιάζει δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα παικτών που διαθέτει. Αυτό θα πρέπει να απασχολήσει το τεχνικό της ομάδας.

Πολυτέλεια για το πρωτάθλημα της Α1 να έχει παίκτες όπως ο Λουμάνι. Ο νεαρός της Μελίκης επέστρεψε από την Κ20 της Βέροιας ωστόσο το επίπεδό του είναι για υψηλότερη κατηγορία.

Άτυχος ο Μάκης Ορδουλίδης του Αχιλλέα. Στο ημίωρο του ματς τραυματίστηκε και υπάρχουν φόβοι για μεγάλη ζημιά στο γόνατο.

«Έβρεξε» γκολ στις Βαρβάρες. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν τέσσερα στο πρώτο μέρος και μετέτρεψαν το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο. Πολύ χαμηλό το αγωνιστικό επίπεδο της Κουλούρας. Οι μεταγραφές παικτών της στα Λευκάδια την άφησαν «γυμνή». Ομάδα που παίζει οργανωμένα και δυνατά οι Βαρβάρες. Υστερεί σε ταχύτητα.

Την πρώτη του νίκη σημείωσε ο Διαβατός. Είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και περιμένουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Περισσότερα γι αυτόν αφού δούμε από κοντά επίσημο παιχνίδι του.

Φωτορεπορτάζ από το Μελίκη - Αχιλλέας

Φωτορεπορτάζ από το Βαρβάρες - Κουλούρα