Πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων η Α1 (φωτορεπορτάζ)

skilitsi trikala

Σε πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων έχει μετατραπεί η Α1 ερασιτεχνική. Καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε του πρώτου γύρου, διαπιστώνουμε τα εξής:

Στην κορυφή έχει δημιουργηθεί μια τετράδα που δείχνει ότι διεκδικεί τον τίτλο. Πρόκειται για την Ειρηνούπολη, τη Νάουσα, τα Τρίκαλα και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτοί οι τέσσερις θα είναι οι πρωταγωνιστές στον β' γύρο. Η Ειρηνούπολη κέρδισε στο...ρελαντί το Σάββατο την Κουλούρα, η Νάουσα αν και απειλήθηκε, επιβλήθηκε στο Κλειδί της τοπικής ομάδας, τα Τρίκαλα έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό αλλά κέρδισαν το Σάββατο στο Σκυλίτσι και ο ΠΑΟΚ δέχθηκε την ισοφάριση από την Μελίκη στο τέλος και έχασε βαθμούς.

Στην δεύτερο γκρουπ ομάδων συναντάμε τις Βαρβάρες, την Χαρίεσσα, τον Αχιλλέα Νάουσας, την Μελίκη, το Ζερβοχώρι και τον Διαβατό. Όλες έχουν αξιόλογες ομάδες και μπορούν να κάνουν την ζημιά σε κάθε αντίπαλο. Δεν έδειξαν όμως σταθερή εικόνα σε όλα τα ματς κι έμειναν εκτός τίτλου. Εκτίμηση μας είναι ότι εκτός από έναν καλό πλασάρισμα, δεν μπορούν να πετύχουν κάτι παραπάνω. Επίσης θεωρούμε ότι δεν θα μπουν σε περιπέτειες.

Τέλος, υπάρχει και το τρίτο γκρουπ ομάδων που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας και οδηγούνται στον υποβιβασμό. Πρόκειται για έξι ομάδες, από τις οποίες οι πέντε θα υποβιβαστούν απευθείας (οι τρεις προβλέπεται από την προκήρυξη και οι δυο θα παρασυρθούν από τον υποβιβασμό Μακροχωρίου, Λευκαδίων) και η έκτη θα περιμένει να δει αν η πρωταθλήτρια της Α1 κερδίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική. Σε αυτό το γκρουπ ομάδων συναντάμε το Ροδοχώρι, το Κλειδί, το Σκυλίτσι, την Καψόχωρα, την Μέση και την Κουλούρα.

Φωτορεπορτάζ από το ματς του Σαββάτου Σκυλίτσι - Τρίκαλα