Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών - Κέρδισε στον τελικό τη Νάουσα

naousa paok5

Με δυο γκολ στην παράταση, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κέρδισε τη Νάουσα με 2-0 και κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο αλλά χωρίς γκολ. Στην επανάληψη η Νάουσα είχε την υπεροχή αλλά χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει απειλές. Στην παράταση οι Αλεξανδρινοί σημείωσαν δυο τέρματα και επικράτησαν.

naousa paok

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ. Η Νάουσα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο εικοσάλεπτο και δημιούργησε δυο ευκαιρίες για γκολ. Στο 8' ο Συμπεθέρης πάσαρε στον Γασπαράτο, αλλά ο Θεοδώρου απόκρουσε το σουτ του επιθετικού της Νάουσας. Στο 10' ο Παπατάνος έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Γασπαράτος πήρε την κεφαλιά και πάλι όμως ο Θεοδώρου απόκρουσε. 

naousa paok1

Μετά το εικοσάλεπτο ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και στο 30' είχε την πρώτη του ευκαιρία. Ο Κούκλας έκανε την σέντρα, ο Χαρισούδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό, ο Πατατούκας εκτέλεσε κόρνερ, ο Καρατάσιος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και λίγο πριν το ημίχρονο είχε δυο καλές ευκαιρίες. Στο 44' μετά από κάθετη πάσα, ο Καρατάσιος βρέθηκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 45' ήταν η σειρά του Τζέπη, ο οποίος έκανε σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

naousa paok2

Στο δεύτερο μέρος, η Νάουσα πήρε τον έλεγχο αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε τις πρώτες απειλές. Στο 61’ ο Θ. Κίτσας μπήκε μόνος αλλά άνοιξε το κοντρόλ και η μπάλα πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Χ. Τζέπης έκανε σουτ από καλή θέση αλλά το σουτ κατέληξε άουτ. Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε. Η Νάουσα διατήρησε τον έλεγχο αλλά δεν είχε τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Στο 90' ο Γασπαράτος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά από πολύ κοντά σούταρε άουτ. Στις καθυστερήσεις, ο Καφές εκτέλεσε φάουλ από πολύ μακριά αλλά ο Θεοδώρου έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση. Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε και το ματς πήγε στην παράταση.

Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Μπουκλά Α στο 105' (ο Σταματέλος ανέτρεψε τον Κίτσα Θ και αποβλήθηκε με δυο κίτρινες μετά από διαπληκτισμό με παίκτη του ΠΑΟΚ) και στο 114' με πλασέ του Κίτσα ΛΠ στην αντεπίθεση έγραψε το 2-0. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης

ΝΑΟΥΣΑ: Σταματέλος, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ., Περηφανόπουλος, Ζούρκος, Αβραμόπουλος, Μουρίκι (102' Νίκου), Σαρηγιαννίδης, Γασπαράτος, Πιπινίκας (46’ Βλαχοδήμος Α.), Συμπεθέρης (82’ Καφές).

ΠΑΟΚ: Θεοδώρου, Λαδάς, Μπουκλάς Α. (66’ Κίτσας Λ.)  Μπουκλάς Γ., Κούκλας, Τζέπης Γ., Χαρισούδης (82’ Κίτσας Σ), Τζέπης Χ. (95' Κίτσας Λ Π) Κίτσας Θ. Καρατάσιος, Πατατούκας.

naousa paok3