Το ήθελε πιο πολύ ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Παρασκήνια και φωτορεπορτάζ από τον τελικό

naousa paok6

Κυπελλούχος στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Επικράτησε της Νάουσας γιατί έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ αυτό το κύπελλο. Οι παίκτες του έπαιξαν πιο δυνατά, είχαν περισσότερο πάθος και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Κυριάρχησαν στις κερκίδες οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Στήριξαν την ομάδα τους και στο τέλος την χειροκρότησαν. Αντίθετα, κανείς δεν αντιλήφθηκε την παρουσία φιλάθλων της Νάουσας.

Λίγος ο κόσμος που παρακολούθησε τον τελικό. Οι φίλαθλοι στο γήπεδο δεν έφτασαν τους 1000 (600-650 φίλαθλοι). Λίγοι οι φίλοι των δυο φιναλίστ και καθόλου από άλλες ομάδες.

Ολιγόλεπτη διακοπή έκανε στο δεύτερο μέρος ο διαιτητής Μαντάκης. Ο έμπειρος διαιτητής ζήτησε να σταματήσουν να πέφτουν κροτίδες εντός αγωνιστικού χώρου (από τους φίλους του ΠΑΟΚ). Με την παρέμβαση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πειθάρχησαν και το ματς συνεχίστηκε χωρίς άλλα προβλήματα.

Χαρίστηκε ο διαιτητής στον τερματοφύλακα της Νάουσας στο πρώτο γκολ. Ο Μαντάκης ενώ έπρεπε να αποβάλει τον Σταματέλο για το πέναλτι που παραχώρησε, τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μαντάκης διόρθωσε το λάθος του με νέο λάθος. Έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Σταματέλο διότι προσπάθησε να πάρει την μπάλα από τα χέρια παίκτη του ΠΑΟΚ, μετά την εκτέλεση του πέναλτι.

Μεγάλη αποδείχθηκε η απουσία του Καφέ από την ενδεκάδα της Νάουσας. Ο έμπειρος φορ ήταν στον πάγκο λόγω τραυματισμοί και μπήκε στο ματς προς το τέλος.

Από τις κερκίδες του σταδίου παρακολούθησαν το ματς οι δήμαρχοι των δήμων Αλεξάνδρειας και Νάουσας Παναγιώτης Γκυρίνης και Νίκος Κουτσογιάννης. Μαζί τους ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης αλλά και ο πρόεδρος της Βέροιας Θόδωρος Καρυπίδης.

Αποδοκιμάστηκε από φίλους του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Καραμελίδης. Αιτία ήταν η τιμωρία του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ειρηνούπολη και η αφαίρεση 15 βαθμών.

Αποθεώθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Μπάμπης Πετρίδης. Μετά την λήξη του ματς, οι παίκτες του ΠΑΟΚ τον σήκωσαν ψηλά φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του. Μετά την απονομή, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παρακολούθησε διακριτικά από τον πάγκο του τους πανηγυρισμούς των παικτών του.

Περήφανος για την ομάδα της πόλης του δήλωσε μετά το ματς ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. Αντίθετα, ο δήμαρχος της Νάουσας έφυγε νωρίτερα και δεν παραβρέθηκε στις απονομές. Να ανεβάσουν ξανά τη Νάουσα στην θέση που της αξίζει προέτρεψε τους παίκτες της Νάουσας ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης.