Τρίτη και...φαρμακερή για Νάουσα, Ειρηνούπολη

irinoupoli naousa

Ενώπιος ενωπίω θα βρεθούν το Σάββατο το απόγευμα, στις 4μμ, η Νάουσα και η Ειρηνούπολη σε μια μάχη που θα μπορεί κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Η Νάουσα ως γηπεδούχος θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Ειρηνούπολη με στόχο να την κερδίσει και να την προσπεράσει στην βαθμολογία. Από την άλλη, η Ειρηνούπολη θα παίξει για δυο αποτελέσματα αφού το εύκολο πρόγραμμα της στην συνέχεια της επιτρέπει να πιστεύει ότι θα κατακτήσει τον τίτλο ακόμη και με ισοπαλία.

 

irinoup naousa7

Νάουσα και Ειρηνούπολη βρέθηκαν άλλες δυο φορές αντίπαλοι φέτος, και τις δυο στο Αγγελοχώρι. Στο ματς του πρωταθλήματος η Ειρηνούπολη επικράτησε άνετα με 2-0 ενώ στο ματς κυπέλλου η Νάουσα επικράτησε με 1-2 με γκολ στο φινάλε του ματς. Το Σάββατο λοιπόν τρίτη και φαρμακερή.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, παρακολουθούμε με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον την μάχη παραμονής στις Βαρβάρες, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Σκυλιτσίου αλλά και την προσπάθεια που θα κάνει για τον ίδιο λόγο το Ζερβοχώρι στο γήπεδό του με αντίπαλο την Χαρίεσσα.

Μέση - Κουλούρα
Βαρβάρες - Σκυλίτσι
Τρίκαλα - Διαβατός
Καψόχωρα - ΠΑΟΚ
Μελίκη - Ροδοχώρι
Αχιλλέας - Κλειδί
Νάουσα - Ειρηνούπολη
Ζερβοχώρι - Χαρίεσσα