Εορταστικό φιλικό στις Βαρβάρες

varvares palaimax

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Μ. Παρασκευής ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ανδρών και παλαιμάχων του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας. Ο πολύ καλός καιρός και η μεγάλη συμμετοχή των παικτών βοήθησαν στην διεξαγωγή ενός πολύ θεαματικού αγώνα με πολλές φάσεις στις δύο περιοχές. Ο αγώνας είχε διάρκεια μιας ώρας.

Η ομάδα των ανδρών μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 2' μεγάλη ευκαιρία με τον Φεζουλά με δυνατή κεφαλιά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης στο 8' έδωσε το προβάδισμα με 1-0, πλασάροντας το Μήτσα απο το ύψος της μικρής περιοχής.

Στη συνέχεια με καθοριστικές αλλαγές οι παλαίμαχοι, πιέζαν συνεχώς για την ισοφάριση η οποία ήρθε στο 26' με τέρμα του Μπατσίλα, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των παλαιμάχων έκανε καθοριστικές αλλαγές και στο 35' έκανε την ανατροπή με πολύ ωραίο συνδυασμό των επιθετικών της με πλασέ του Κυριακίδη Δ. κάνοντας το 1-2.

Παρόλο που η ομάδα των ανδρών βρέθηκε πίσω στο σκόρ ο Φεζουλάς ισοφάρισε σε 2-2 στο 40΄ με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής. Και ενώ όλα έδειχναν οτι η αναμέτρηση θα λήξει ισόπαλη οι παλαίμαχοι βρήκαν την ευκαιρία και στο 46' πήραν πάλι προβάδισμα με πλασέ του Γιάννου μέσα από την περιοχή κάνοντας το 2-3.

Η ανδρική ομάδα ίδρωσε πάρα πολύ προσπαθώντας να ισοφαρίσει και λίγο έλειψε να γίνει αυτό με δεύτερο δοκάρι στο 57' με το συνήθη ύποπτο Φεζουλά.

Στο 60' οι διαιτητές της αναμέτρησης, Κωτσιαντής και Παζαρτζικλής σφύριξαν τη λήξη του αγώνα με νικητές την ομάδα των παλαιμάχων του Αγροτικού Αστέρα.

Όλοι οι παίκτες αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για διαγωνισμό μπύρας και κρέατος την ημέρα διεξαγωγής του τελικού του Champion's League σε τόπο που θα οριστεί στο προσεχές χρονικό διάστημα καθώς και για τον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά την ίδια μέρα, Μ. Παρασκευή.