Ολοκληρώθηκε το τουρνουά "Μπάλογλου" στις Βαρβάρες

mpaloglou

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το απόγευμα του Σαββάτου 29 Αυγούστου 2015, το τουρνουά στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Αγροτικός Αστέρας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες της Ακαδημίας Βέροιας, Αλιάκμων Νησελίου, ΠΑΕ Βέροια Κ17 και Αγροτικός Αστέρας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στο πρώτο αγώνα ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε με την Ακαδημία Βέροιας και ηττήθηκε με 0 – 4 με τέρματα στο 2' του Νταμότσεφ, στο 3' με το Γαβριηλίδη στο 15' με το Σοφιανίδη και στο 20' με τον Κούβαρο.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παζαρτζικλής με βοηθούς τον κ. Χαραλαμπίδη και κ. Παρασίου.

Ο δεύτερος αγώνας διεξήχθη μεταξύ της ομάδας του Αλιάκμων Νησελίου και της ομάδας ΠΑΕ Βέροια Κ17 . Νικητής αναδείχθηκε η ομάδα Κ17 της Βέροιας, με τελικό σκορ 1 – 3. Τα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν στο

15' ο Ζιγκερίδης στο 20' ισοφάρισε το Νησέλι με κεφαλιά του Μπαϊράμη, στο 23'με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Ζιγκερίδης και στο 26' ο Καράγιαννης.
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Χαραλαμπίδης με βοηθούς τον κ. Παζαρτζικλή και κ. Παρασίου.

Στο μικρό τελικό αγωνίσθηκαν οι 2 ηττημένοι των πρώτων αγώνων, μεταξύ της ομάδας του Αλιάκμων Νησελίου και του Αγροτικού Αστέρα. Οι γηπεδούχοι νίκησαν με σκορ 0 – 1 , όταν στο 13'στο δυνατό σουτ του Χατζηνικολάου έξω από την περιοχή απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων και στην επαναφορά πλάσαρε ο Σουλιώτης
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παρασίου με βοηθούς τον κ. Παζαρτζικλή και κ. Χαραλαμπίδη.

Στο τελικό αγωνίσθηκαν οι 2 νικητές των πρώτων αγώνων, μεταξύ της ομάδας ΠΑΕ Βέροια Κ17 και της Ακαδημίας Βέροιας.
Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της ΠΑΕ Βέροια Κ17, που κέρδισε τον τελικό, με γκολ του Αιραντζή, στο 7' με σουτ μέσα από την περιοχή.
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παρασίου με βοηθούς τον κ. Παζαρτζικλή και κ. Χαραλαμπίδη.

Στη συνέχεια έγινε απονομή αναμνηστικών στους αρχηγούς των 4 ομάδων από τους γονείς του Γιάννη Μπαλόγλου, τους Αντιδημάρχους κ. Σιδηρόπουλο Αθανάσιο και κ. Σοφιανίδη Γεώργιο καθώς και από τον Πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα Σπύρο Κωτσιαντή. Στους 3 διαιτητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους οι απονομές έγιναν από τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Πουλασουχίδη, τον ταμία Αθανάσιο Ταραλά και τον γενικό αρχηγό της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα εκείνη την περίοδο Νίκο Σπανό.

Μετά τις απονομές ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, στη μνήμη του πρώην παίκτη του Αγροτικού Αστέρα Γιάννη Μπαλόγλου.

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί τους κ. Αντιδημάρχους Βέροιας Σιδηρόπουλο Αθανάσιο και Σοφιανίδη Γεώργιο, τους γονείς και συγγενείς του Γιάννη Μπαλόγλου καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην Αγία Βαρβάρα. Επίσης ευχαριστεί τα σούπερ μάρκετ ¨ΓΑΛΑΞΙΑΣ¨ για την προσφορά των προϊόντων τους.