Ο νεανικός Νηρέας Βέροιας «κόντραρε» τον έμπειρο Αγ. Γεώργιο

Nireas-Ag.Georgios

Πλασματικό είναι το τελικό 2-5 με το οποίο ηττήθηκε ο Νηρέας Βέροιας από τον πρωτοπόρο Άγιο Γεώργιο. Και αυτό γιατί η ομάδα των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα και μέχρι τα τελευταία λεπτά ήταν κοντά στην διεκδίκηση της ισοπαλίας.

Δυστυχώς όμως από τη μία η απειρία και από την άλλη η ανοχή του διαιτητή της αναμέτρησης σε επικίνδυνες επεμβάσεις δεν επέτρεψαν τη νεανική ομάδα του Νηρέα να πανηγυρίσει ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε ένα δυνατό και έμπειρο αντίπαλο όπως είναι ο Απόλλωνας Αγ. Γεωργίου.
Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Κουτρουλιός (26΄, 87΄), Καϊσίδης (65΄) και Χατζηγεωργίου (66΄, 89΄) για τον Άγ. Γεώργιο και (Τζελίλης 34΄ αυτ.), Ματελόπουλος (40΄) για τον Νηρέα Βέροιας.

ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πάνου, Χόνι, Παυλίδης, Σούγγαρης, Γκιάλτης, Μαστορόπουλος, Θωμαϊδης, Γιαννακίδης, Τζίρος (82΄ Θεοδώρου), Ματελόπουλος (76΄ Χερίδης), Κουτσούκης (69΄ Γώτας).

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Γώγος, Τζελίλης, Ορφανίδης, Δημητρούσης Χ., Σερέτης (55΄ Τρούπκος), Μουχτάρης, Κουτρουλιός, Χατζηγεωργίου, Γερμάνης (80΄ Δημητρούσης), Καρυπίδης (88΄ Νομικός), Καϊσίδης.

*Την αναμέτρηση παρακολούθησαν ο προπονητής της Κ15 της ΠΑΕ Βέροια Γιάννης Καψαλιάρης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Θόδωρος Γκίτκος.

Τα τμήματα της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας

Αγωνιστική δράση είχαμε και για τα τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας. Οι ομάδες προπαιδικού, τζούνιορ, προτζούνιορ και μπαμπίνι, αντιμετώπισαν εκτός έδρας τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ Μελίκης, ενώ ρεπό είναι η παιδική ομάδα.