Νίκησε ο Νηρέας, ισοπαλία το Παιδικό της Σχολής Ολυμπιακός Βέροιας

Patrida-Nireas

Η φετινή πορεία του Νηρέα Βέροιας δεν είναι ίδια με την περσινή. Φέτος η νεανική ομάδα των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων παρουσιάζει ένα δυναμικό αγωνιστικό πρόσωπο και παιχνίδι με παιχνίδι ο προπονητής της Γιάννης Παυλίδης την περιμένει περισσότερο καλή.

Επιβεβαίωση αποτελεί η νέα νίκη που πέτυχε ο Νηρέας με σκορ 3-1 στην Πατρίδα επί της τοπικής ομάδας, για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας. Τα παιδιά του Γιάννη Παυλίδη με ασταμάτητο τρέξιμο και με καλές συνεργασίες έφτασαν στη νίκη με γκολ που πέτυχαν στο 48΄ ο Κουτσούκης και στο 77΄ και 90΄ ο Γκιάλτης, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε και πέναλτι στο 87΄. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Καλφούτζος στο 85΄.

ΠΑΤΡΙΔΑ: Παπαδόπουλος Α., Τουλίκος, Ορφανίδης (46΄ Χατζηνικολάου), Τριανταφυλλίδης, Σιακαβάρας, Πέϊος, Παπαδόπουλος Σ., Καλφούτζος, Ασλαμπάλογλου (80΄ Δημούλας), Λασκάρογλου (61΄ Σιδηρόπουλος), Μπεκιαρίδης.

ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πάνου, Τζίρος (64΄ Χερίδης), Ματελόπουλος (85΄ Κωστογλίδης), Τζόνι, Μαστορόπουλος, Γιαννακίδης, Θωμαϊδης, Παυλίδης, Σιούγγαρης, Γκιάλτης, Κουτσούκης (Φιλιππίδης).

Makroxori-Nireas-paidiko

Ισοπαλία το Παιδικό στο Μακροχώρι

Πρεμιέρα είχαμε την Κυριακή στο Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας. Η ομάδα της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας αγωνίστηκε στο Μακροχώρι όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 4-4.
Η ομάδα του Ολυμπιακού-Νηρέα Βέροιας ήταν αρκετά καλύτερη από την αντίπαλό της, όμως οι πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε δεν αξιοποιήθηκαν. Τα γκολ για την ομάδα της Βέροιας πέτυχαν ο Τσομπανίδης (3) και Σαράφης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Σακάκος, Στριμπίνος, Μουστάκας, Θεοδώρου, Δημούλας, Βουδούρης, Παπαγιάννης, Σαράφης, Τσομπανίδης, Δελαντώνης, Γκιλιόπουλος.
Έπαιξαν ακόμα ως αλλαγές και οι Παυλίδης, Γιαννουσόπουλος και Έντι.