«Κλώτσησε» την ευκαιρία για πρωτιά ο Νηρέας Βέροιας

Nireas-Olympiakos-Naoysas

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας θα μπορούσε να βρίσκεται πανάξια ο Νηρέας Βέροιας αν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που είχε απέναντι στον Ολυμπιακό Νάουσας.

Η ομάδα του Γιάννη Παυλίδη αν και έκανε πολύ καλή εμφάνιση, τελικά έμεινε στο 0-0. Σ΄ αυτό έπαιξαν ρόλο οι χαμένες ευκαιρίες , κυρίως με τα δύο δοκάρια που είχαν ο Σούγγαρης (31΄) και ο Γκιάλπης (62΄), ενώ από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ματελόπουλου (46΄). Από τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε ο Χατζηιωαννίδης στο 83΄.

Νηρέας Βέροιας: Συμεωνίδης, Τζόνι, Παυλίδης, Μαστορόπουλος, Θωμαϊδης, Χερίδης (83΄ Γώτας), Ματελόπουλος, Τζίρος (86΄ Φιλιππίδης), Γκιάλπης, Σούγγαρης, Κουτσούκης (82΄ Κωστογλίδης).

Ολυμπιακός Νάουσας: Μπουμπουλιώντρας, Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Μήτσικας, Κωνσταντινίδης Δ., Κωστόπουλος (42΄ Βλαχοδήμος), Λέσι, Κωνσταντινίδης Π. (71΄ Τσαούσι), Μίγκας (53΄ Ζιαμπάκας), Τσιούλης, Μόκκας.

Σάρωσε το Παιδικό

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η ομάδα του Ολυμπιακού-Νηρέα Βέροιας στην 2η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας. Τα παιδιά του Γιάννη Παυλίδη που αγωνίστηκαν στη νέα του έδρα, το γήπεδο της Φυτειάς, κυριολεκτικά σάρωσαν καθώς νίκησαν με το ευρύ σκορ 7-0 την ΑΕΠ Βέροιας.

Τα γκολ του Ολυμπιακού-Νηρέα Βέροιας πέτυχαν οι Τσομπανίδης (3), Σαράφης (2), Γκιλιόπουλος και Δημούλας.

Olympiakos-Akadimia-Verias

Απόλαυσαν ποδόσφαιρο

Απόλαυσαν ποδόσφαιρο τα τμήματα προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ και μπαμπίνι, της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας. Η ηλιόλουστη μέρα και οι πολύ καλές εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων, προσφέρονταν για ποδόσφαιρο και το χάρηκαν τόσο τα παιδιά από τα τμήματα της Σχολής όσο και αυτά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας.