Τα νέα της Ακαδημίας Βέροιας

Το προγραμματισμένο ρεπό έκανε η Ακαδημία Βέροιας την αγωνιστική που πέρασε. Ωστόσο, δεν έμεινε άπραγη, αφού ο φίλος του Συλλόγου Φωτιάδης Χαράλαμπος και ο γενικός αρχηγός Φωτιάδης Αντώνης κάλεσαν τους αθλητές του ερασιτεχνικού τμήματος σε γεύμα, περνώντας έτσι λίγο χαλαρό χρόνο οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους. Επόμενη αγωνιστική: την Κυριακή 6/3 η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στις Βαρβάρες με την τοπική ομάδα. Ώρα έναρξης αγώνα: 15.30' μ.μ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Α.Ε.Π. - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ :1-1

Εικόνα αγώνα: Πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι προσέφεραν οι νεαροί αθλητές των δύο ομάδων , που δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και στις δύο εστίες. Αμφιλεγόμενη στιγμή το 78', όπου οι αθλητές της Ακαδημίας αδικήθηκαν από τον ρέφερι, αφού η μπάλα φάνηκε να περνά τη γραμμή τέρματος.
Σύνθεση Ακαδημίας: ΚαλαΪτζίδης, ΣαΪπης, Σερεμέτας Β., Παπουλίδης, Σερεμέτας Κ., Γάκης, Μελιόπουλος, Ανάστος, (75' Μαστορόπουλος), Αλεξιάδης, Σούλης, (60' Γρηγοριάδης), Στογιάννος (50' Γκανόλι) .
Σκόρερ Ακαδημίας: 27' Παπουλίδης Αλ.
Επόμενη αγωνιστική: Το Σάββατο 5 Μαρτίου η ομάδα της Ακαδημίας υποδέχεται στους Γεωργιανούς το «ΦΑΣ» Νάουσας.
Ώρα έναρξης αγώνα: 11.00' π.μ.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Ωραία παιχνίδια έγιναν στο γήπεδο Γεωργιανών μεταξύ της Ακαδημίας Βέροιας, του Αγροτικού Αστέρα Αγ. Βαρβάρας και της Ακαδημίας Καμποχωρίου. Η διάθεση για παιχνίδι περίσσευε και οι νεαροί αθλητές ακόμη μια φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις. Το Σάββατο 5-3 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται στην έδρα του Νηρέα Βέροιας.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» για την κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδος. Παρουσίες σαν την ομάδα του Φιλίππου στον αθλητισμό μας κάνει όλους περήφανους.