Ολοκληρώθηκε το τουρνουά "Γιάννης Μπάλογλου" στην Αγία Βαρβάρα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Αυγούστου 2016, το διήμερο τουρνουά στη μνήμη του “ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ”, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Αγροτικός Αστέρας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες ΠΑΕ Βέροια Κ17, ΑΕΠ Βέροιας, ΜΑΣ Βεργίνα και Αγροτικός Αστέρας.

Πριν την έναρξη των αγώνων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Παρασκευής 26 Αυγούστου, αγωνίσθηκαν στον πρώτο αγώνα ο Αγροτικός Αστέρας με την ΑΕΠ Βέροιας , όπου επικράτησαν οι γηπεδούχοι με σκορ 1 – 0 με τέρμα που σημείωσε στο 45’ ο Παπαδόπουλος.

veria baloglou

Διαιτητής στην αναμέτρηση ήταν ο κ. Παζαρτζικλής Γ. με βοηθούς τον κ. Μπακάλη Θ. και κ. Ασβεστάρα Ε.

Ο δεύτερος αγώνας διεξήχθη μεταξύ της ομάδας ΜΑΣ Βεργίνα και της ομάδας ΠΑΕ Βέροια Κ17 . Νικητής αναδείχθηκε η ομάδα της Βεργίνας, με τελικό σκορ 1 – 0. Το τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Θεοδώρου στο 45’.

Διαιτητής στην αναμέτρηση ήταν ο κ. Μπακάλης Θ. με βοηθούς τον κ. Ασβεστάρα Ε. και Παζαρτζικλή Γ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 27 Αυγούστου συμπεριλάμβανε το μικρό τελικό που αγωνίσθηκαν οι 2 ηττημένοι των αγώνων της πρώτης μέρας, μεταξύ της ΑΕΠ Βέροιας και της ΠΑΕ Βέροια Κ17. Νικητής αναδείχθηκε η ομάδα της ΠΑΕ Βέροια Κ17, με σκορ 3 – 2 , τα τέρματα πέτυχαν στο 10' ο Φωτόπουλος, στο 21' ο Περπερίδης, στο 23΄ μείωσε ο Παναγιωτίδης και ισοφάρισε στο 25' ο Ιωαννίδης σε 2 – 2 . Το νικητήριο τέρμα σημείωσε πριν την εκπνοή στο 51' Ματελόπουλος.

vergina baloglou

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ασβεστάρας Ε. με βοηθούς του κ. Ιασωνίδη Β. και κ. Μπακάλη Θ.

Στο τελικό αγωνίσθηκαν οι 2 νικητές της πρώτης μέρας ο Αγροτικός Αστέρας και ΜΑΣ Βεργίνα.

Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Βεργίνας, που επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 4 – 2. Στην κανονική διάρκεια ο αγώνας έληξε 0 – 0 , με καλή στιγμή για τους γηπεδούχους η κεφαλιά του Ντόβα, στο 14' , που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μπακάλης Θ. με βοηθούς του κ. Ιασωνίδη Β. και κ. Ασβεστάρα Ε.

Με τη λήξη των αγώνων ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση από τον Πατέρα Ευλόγιο στη μνήμη του πρώην παίκτη του Αγροτικού Αστέρα. Στη συνέχεια έγινε απονομή αναμνηστικών στους γονείς του Γιάννη Μπαλόγλου από τον γενικό αρχηγό της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα εκείνη την περίοδο Νίκο Σπανό, στους 3 διαιτητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους από τον Πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα Αθανάσιο Γιάννο και στους αρχηγούς των 4 ομάδων που συμμετείχαν από τους 4 προπονητές Κων/νο Μουρτζίλα, Δημήτριο Χριστοφορίδη, Γιάννη Παυλίδη και Στέφανο Γαϊτάνο.

varvares baloglou

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί, τους γονείς και συγγενείς του Γιάννη Μπαλόγλου καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην Αγία Βαρβάρα. Επίσης ευχαριστεί την ΕΠΣ Ημαθίας για τη διάθεση των διαιτητών καθώς και τα σούπερ μάρκετ ¨ΓΑΛΑΞΙΑΣ¨ για την προσφορά των προϊόντων τους.

aep baloglou