Τέσσερα γκολ και εύκολη νίκη για τον Νηρέα Βέροιας

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η ανδρική ομάδα του Νηρέας Βέροιας. Για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, την Κυριακή το απόγευμα νίκησε το Λιανοβέργι με σκορ 4-1 και αναρριχήθηκε περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Το αξιωσημείωτο είναι ότι η βεροιώτικη ομάδα βρήκε, όπως αναμένονταν, έναν πολύ καλό ρυθμό, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, επιστέγασμα της δουλειάς που γίνεται καθημερινά από τον προπονητή του Νηρέα Γιάννη Παυλίδη.
Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι 29' Αντωνίου (1-0), 58' Γκιάλτης (2-0), 70' Γκιάλτης (3-0), 85' Περπερίδης (4-0), 90' Τσάκαλος (4-1).

ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Παυλίδης): Σαφαρίκας, Περπερίδης, Αντωνίου (72' Θωμαϊδης), Δημούλτσης, Γκιάλτης (83' Χερίδης), Λαζός, Ντουμάνης (78' Τζώνι), Στυλίδης, Φραδέλος, Παυλίδης, Γκόγκος.

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ (Παγγούρας): Καραλάζος, Ζαχόπουλος, Γερόπουλος (67' Κουτίκας), Τόζογλου (70' Τσάκαλος), Τσογιάννης, Λουκάς, Ματσούκας, Ιωάννου, Καραντουλαμάς, Λέσκας, Κωνσταντίνου (40' Κυνηγόπουλος).

Ήττα στο εξ αναβολής
Την Τετάρτη έγινε και το εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα, με την Ακαδημία Βέροιας. Μετά από ένα δυνατό αγώνα, ομάδα του Νηρέα Βέροιας ηττήθηκε με σκορ 2-1 και σκόρερς της αναμέτρησης ήταν οι Γαβριηλίδης (27΄), Θωμαϊδης (72΄) και Κούβαρος Εμμ. (83΄).

Τα τμήματα της Σχολής Ολυμπιακού
Ενώ η παιδική ομάδα είχε ρεπό, αγωνιστική δράση είχαμε για τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας.
Στο γήπεδο των Γεωργιανών, τα τμήματα μπαμπίνι, προτζούνιορ (φωτό), τζούνιορ και προπαιδικό, αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα της Ακαδημίας Βέροιας.