Σήμερα ο Νηρέας Βέροιας υποδέχεται την Αλεξάνδρεια

nireas platanos

Ο αναβληθέντας αγώνας για της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας μεταξύ του Νηρέα Βέροιας και της πρωτοπόρου Αλεξάνδρειας, θα διεξαχθεί σήμερα στις 4,30 το απόγευμα στο γήπεδο της Μέσης.

Αναμένεται να γίνει ένα καλό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο, με τη βεροιώτικη ομάδα να ξεχωρίζει για το ταλέντο των νεαρών παικτών της.

Ήττα στον Άραχο

Την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, ο Νηρέας Βέροιας ηττήθηκε με 2-0 στον Άραχο από την τοπική ομάδα η οποία διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες με σημαντικότερες τα πέναλτι που εκτέλεσαν στο 70΄ ο Φραδέλος και στο 91΄ ο Δερμιτζόγλου και απέκρουσαν αντίστοιχα οι τερματοφύλακες Πετρίδης και Σαφαρίκας. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν στο 18' ο Ιωαννίδης (1-0) και στο 37' ο Σκεντερίδης Χρ. (2-0).

ΑΡΑΧΟΣ (Σκεντερίδης Χρ.): Κασάπης (46' Πετρίδης), Μπαράκης (46' Τσακίρης), Γελαδάρης, Ιωαννίδης, Λεωνίδης, Σκεντερίδης (80' Παραλίκης), Μελισσίδης, Δερμιτζόγλου, Καϊρακλίδης, Μερόκης, Κάκογλου.

ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Παυλίδης): Σαφαρίκας, Δημούλτσης, Παυλίδης, Στυλίδης, Φραδέλος, Θωμαϊδης (77' Ματελόπουλος), Τζόνι, Περπερίδης, Λαζός, Ντουμάνης, Μπέρμπερι (57' Κωστογλίδης).