Μια διαφορετική χρονιά για το Νηρέα Βέροιας

nireas-stayros-filiko

Στο αποκορύφωμα βρίσκεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Νηρέα Βέροιας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η φετινή προετοιμασία ξεχωρίζει από τις προηγούμενες χρονιές, καθώς ο προπονητής της ομάδας των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας Γιάννης Παυλίδης, έχει στην διάθεσή του περισσότερους από 25 ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμμετέχουν ανελλιπώς στις διπλές καθημερινές προπονήσεις.

Ήδη μέχρι σήμερα ο Νηρέας Βέροιας έδωσε τρεις φιλικές αναμετρήσεις, με την Πατρίδα και τον Σταυρό απ΄ τους οποίους ηττήθηκε με 3-1 και 3-2 αντίστοιχα και την Αγ. Βαρβάρα την οποία νίκησε με 6-2.

Όμως τα σκορ δεν έχουν σημασία για τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παυλίδη ο οποίος δηλώνει πως «εκείνο που ενδιαφέρει στην παρούσα φάση, είναι να δω την καθημερινή βελτίωση των παιδιών.

Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα, αλλά η πρόοδός τους. Και πάνω σ΄ αυτήν την λογική, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Λαμβάνω σοβαρά υπόψιν ότι πρόκειται για νεαρά παιδιά, χωρίς πολλές εμπειρίες από το τοπικό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και επιβαρυμένα σωματικά από τις διπλές προπονήσεις που κάνουμε. Η δουλειά μας και τα αποτελέσματα θα φανούν στην εξέλιξη του πρωταθλήματος και όχι τώρα».

Τα επόμενα προγραμματισμένα φιλικά της βεροιώτικης ομάδας, είναι την Τετάρτη 26 Αυγούστου στον Σταυρό και το Σάββατο στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας.

Από την διοίκηση του Συλλόγου γίνεται γνωστό ότι όσοι νεαροί γεννηθέντες το 2001, 2002 και 2003 επιθυμούν να ενταχθούν στο Παιδικό Τμήμα του Νηρέα Βέροιας, μπορούν να προσέρχονται στις προπονήσεις που θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας.

Τέλος ανακοινώνεται ότι:
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ανδρικής ομάδας είναι οι κ.κ. Νάκης Φιλιππίδης και Νίκος Θεοδώρου.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ παιδικής ομάδας είναι ο κ. Νίκος Γκιλιόπουλος.