Στο πρόγραμμα αξιολόγησης του Παναθηναϊκού βρέθηκαν τέσσερις νεαροί αθλητές της Αγίας Βαρβάρας

Διεξήχθη με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Φεβρουαρίου 2016 το 4ο Πρόγραμμα Αξιολόγησης (SKILLS TOURNAMENT) επίλεκτων ποδοσφαιριστών της ηλικιακής κατηγορίας 2004 και 2005, των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», υπό τις οδηγίες του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Γιάννη Σαμαρά και των συνεργατών του.

Από τα τμήματα υποδομής του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που ανήκουν στο δίκτυο των Σχολών του Παναθηναϊκού συμμετείχαν με επιτυχία 4 αθλητές (2 αθλητές του 2004 και 2 αθλητές του 2005). Την αποστολή συνόδευσε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Σπύρος Κωτσιαντής και ο εκπρόσωπος της ακαδημίας Τσιάτσης Ιωάννης.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές εκτός από την αγωνιστική αξιολόγηση πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις με την καθοδήγηση του Βιοχημικού - Εργοφυσιολόγου κ. Γιάννη Τσεκούρα που ανήκει στο επιτελείο της Α' ομάδας του Παναθηναϊκού.

Τους προπονητές και τους γονείς των παιδιών που βρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καλωσόρισε ο Πρόεδρος των Σχολών του Παναθηναϊκού κ. Βασίλης Κωνσταντίνου τονίζοντας ότι: «Οι προπονητές των Σχολών γνωρίζουν τις απαιτήσεις του Συλλόγου και το team της Ακαδημίας, έρχεται με ιδιαίτερο ζήλο να γνωρίσει τα παιδιά που έχουν επιλεγεί. Έτσι πετυχαίνουμε έναν καλό συγχρονισμό μεταξύ Σχολών και Ακαδημίας που αποφέρει κέρδος για όλους και πρωτίστως για την εξέλιξη των παιδιών μας».

Η επόμενη αξιολόγηση του συνόλου των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας του Αγροτικού Αστέρα θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου 2016, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, σε φιλικό αγώνα με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας του Ορφέα Ελευθερούπολης. Και οι δυο ακαδημίες ανήκουν στο δίκτυο των Σχολών του Παναθηναϊκού.

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Γεώργιο Καφφέ, σκαούτερ του Παναθηναϊκου στη Βόρεια Ελλάδα.