Γιορτή τμημάτων υποδομής στην Αγία Βαρβάρα

Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 δόθηκε ο τελευταίος αγώνας των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας (μπαμπίνο, προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό και παιδικό) στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, για την περίοδο 2015 – 2016, με διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας ΑΕ Ποντίων - Γαϊτάνου.

Μετά τους αγώνες ακολούθησε ομιλία του Προέδρου του Αγροτικού Αστέρα Σπύρου Κωτσιαντή προς τους μικρούς αθλητές και τους γονείς που παραβρεθήκαν για την επιτυχημένη χρονιά που πέρασε, διότι οι ομάδες τις ακαδημίας συμμετείχαν ανελλιπώς σε όλες τις διοργανώσεις και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια από πολλούς συλλόγους για την αθλητική ποιότητα και γενικά την εικόνα που είχαν τα παιδιά με τους προπονητές, σε όλους τους αγώνες καθώς και στις αξιολογήσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος τίμησε το Στέφανο Γαϊτάνο με απονομή ενός αναμνηστικού για τη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το καλύτερο όμως έμεινε για το τέλος με τη μικρή γιορτή που ετοίμασε το Δ.Σ του συλλόγου καθώς και με την απονομή ενός μεταλλίου και ενός αναμνηστικού στους μικρούς ποδοσφαιριστές, από τον τεχνικό Διευθυντή Κων/νο Πουλασουχίδη και τους 3 προπονητές Αθανάσιο Παπαστέργιο, Ιωάννη Σουλιώτη και Αθανάσιο Δεδίνη. Εκτός των αναμνηστικών δόθηκαν δώρα στους τέσσερεις τυχερούς που αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση.

Επόμενο ραντεβού με συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας στις 1 Σεπτεμβρίου 2016, με την έναρξη της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Γεώργιο Καραμελίδη και τον αρχιδιαιτητή κ. Μάκη Γαβρά για τη διάθεση του διαιτητή Γρηγόρη Παζαρτζικλή καθώς και τις εταιρείες PANINI και σούπερ μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, για τη συνδρομή τους στην παραπάνω εκδήλωση.