Νέα της Ακαδημίας Βέροιας

Τους αθλητές του «Αστέρα» Αλεξάνδρειας αντιμετώπισαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στο γήπεδο των Γεωργιανών, όπου διασκέδασαν απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας υποδέχεται στην έδρα της στους Γεωργιανούς την Ακαδημία του Στέφανου Γαϊτάνου.

Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 29/3.

Στα Κουφάλια

Η Ακαδημία ανακοίνωσε τη συμμετοχή μας στο τουρνουά του ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που έχει ξεχωρίσει για την οργάνωση, την απόδοση και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μας τιμά με την πρόσκληση στο τουρνουά της την Μ.Τρίτη 11/4. Σκοπός της Ακαδημίας είναι να λαμβάνει μέρος σε τουρνουά ομάδων με υψηλό επίπεδο οργάνωσης και ποιοτικού αθλητισμού, ώστε οι αθλητές μας να κερδίζουν τις εμπειρίες του αγώνα και της συμμετοχής σε τουρνουά ομάδων που πρεσβεύουν ανάλογες αθλητικές αξίες με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας. Τέτοια ομάδα είναι σίγουρα ο ΠΑΟ Κουφαλίων και άλλες αντίστοιχες ομάδες που θα επακολουθήσουν σε επόμενα τουρνουά.

Οι γονείς θα ενημερωθούν με δηλώσεις, που θα τους σταλούν και θα πρέπει να τις επιστρέψουν έως τις 7/4 στα γραφεία του Συλλόγου.