Η Αγία Μαρίνα παρουσίασε χορηγούς και νέες εμφανίσεις

agia xorigoi

Σε μία εκδήλωση που δεν συνηθίζεται από τις τοπικές ομάδες (δείχνει αναμφίβολα το πόσο ψηλά βάζουν πλέον τον πήχη οι άνθρωποι της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας), παρουσίασε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας σε επαγγελματικά πρότυπα τους χορηγούς του. Εκτός από τον μεγάλο χορηγό την Ε.Κ.Ο, χορηγοί είναι η ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΣΙΛΙΜΠΑΚΟΣ Ε.Π.Ε και τα ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ Ι.ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ!

Ο αντι/δρος Ανδρέας Καλαιτζίδης που ήταν ο άνθρωπος που έφερε την Ε.Κ.Ο στην Αγία Μαρίνα και είναι ο συνδετικός κρίκος αυτής της μεγάλης χορηγίας, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βοήθησαν για να είναι η Ε.Κ.Ο χορηγός και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να παραμείνουν και του χρόνου τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στην ομάδα. Ο πρόεδρος της ομάδας Σάκης Γκέκας ανέφερε πως είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα και κάλεσε τον κόσμο για τον αυριανό αγώνα. Είχε και καλά νέα μιας και ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία από πρωταθλήματα Γ΄Εθνικης ο Γιώργος Φασίδης υπέγραψε στην ομάδα και ίσως ένας ακόμη παίκτης θα υπογράψει την Δεύτερα.

agia xorigoi1

Ο προπονητής Φρεντυ Πήχας είπε πως η προετοιμασία κύλησε χωρίς προβλήματα, ότι έχουν γίνει η απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ και οι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα.

Ο Γεν. Γραμματέας Χρ. Τσιτινίδης ανέλυσε τους στόχους της ομάδας που είναι οι νέοι της Αγίας Μαρίνας να βρουν διέξοδο στον αθλητισμό μέσα από την ποδοσφαιρική ομάδα και την σωστή οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και ίσως ένα πλασάρισμα σε θέση ανόδου.

Οι άνθρωποι της διοίκησης δεν ξέχασαν να αναφέρουν και του πολλούς επαγγελματίες και τεχνίτες που βοήθησαν στην ανακαίνιση του γηπέδου Αγίας Μαρίνας.

Στο τέλος δυο πανέμορφα κορίτσια η Δις Ράνια και Δις Κατερίνα παρουσίασαν όλο τον ιματισμό της ομάδας από την γνωστή ιταλική εταιρία αθλητικής ένδυσης GIVOVA