Εντός έδρας ήττα των κοριτσιών της Αγίας Βαρβάρας από τον Βόλο

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, από την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου 2004, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρα, το απόγευμα της Κυριακής 13/12/2015 με τελικό σκορ 0 – 5.

Τα κορίτσια του Αστέρα μπήκαν καλά στην αναμέτρηση και στο 2' δε πρόλαβε να πλασάρει η Παπαδόπουλου, εκμεταλλευόμενη το λάθος της άμυνας του Βόλου.Στο 10' η ίδια παίκτρια στο δυνατό σουτ που δοκίμασε έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Χατζηλαζάρου.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες ανέβασαν την πίεση στην περιοχή του Αστέρα και στο 18' η Γάτσιου, με δυνατό σουτ, από το ύψος της περιοχής, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Βόλου. Η συνεχής πίεση της φιλοξενούμενης ομάδας έφερε λάθη στην άμυνα των κοριτσιών του Αστέρα και στο 23' το δυνατό σουτ της Σύρμου από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και στο 25' με την κεφαλιά της Οικονόμου, από το ύψος της μικρής περιοχής, τριπλασίασαν τα τέρματα για την ομάδα του Βόλου. Στο 38' στο δυνατό σουτ της Γάτσιου από πλάγια θέση, μέσα στη μικρή περιοχή, απέκρουσε σωτήρια η Ζουμπουλίδου.

Το προβάδισμα των 3 τερμάτων για την ομάδα του Βόλου, δεν πτόησε τα κορίτσια του Αστέρα που έβγαιναν συνεχώς στην αντεπίθεση και στο 48' το δυνατό σουτ που δοκίμασε η Κιουτάχιαλη , έξω από την περιοχή, μπλόκαρε η Χατζηλαζάρου.

Στο 49' οι φιλοξενούμενες βρήκαν το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ της Οικονόμου, αλλά στο 52' η ιδία πλάσαρε τη Ζουμπουλίδου, όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας, μετά από αδράνεια της άμυνας του Αστέρα και έκανε το 0 – 4.

Στο 65' έγινε το 0 – 5 με σουτ της Σύρμου που έφυγε στην αντεπίθεση και στην επόμενη φάση, στο 66', η ίδια πέτυχε με σουτ το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια τα κορίτσια του Αστέρα πήραν μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησαν δυο καλές φάσεις, μια στο 72' όταν το χτύπημα φάουλ της Κιουτάχιαλη, από το κέντρο του γηπέδου, προς την περιοχή των φιλοξενουμένων δεν πρόλαβε να πάρει κεφάλια η αφύλαχτη Μουρατίδου και απέκρουσε σωτηρία η τερματοφύλακαςτων φιλοξενουμένων την τελευταία στιγμή. Στο 77' δυνατό σουτ πάλι της Μουρατίδου, από πλάγια θέση, που έφυγε μόνη της στην αντεπίθεση, απέκρουσε σωτήρια η Χατζηλαζάρου.

Η απόδοση της ομάδας ήταν μέτρια, μπροστά σε μια ανώτερη αντίπαλο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Αλέξης Χάμπαλης): Ζουμπουλίδου, Στρίμπα, Φεϊμ, Σιακαβάρα (69' Ιντζεβίδου), Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη, Παπαδοπούλου (75' Μακριδάκη), Κασιανίδου, Τσουλτζίδου (37' Μπακάλη), Δεληγιαννίδου, Ζέρβα.

ΒΟΛΟΣ 2004 (Αντώνιος Δαλούκας): Χατζηλαζάρου, Γουγούση, Λεονταρίτη (55' Πάσχου), Παπασακελλαρίου, Σύρμου, Avdolli (46' Γεωργολοπούλου), Γάτσιου, Γρηγοριάδη, Πούλιου, Οικονόμου, Κορωναίου.

Διαιτητής του αγώνα η κ. Γάτσου Δροσιά με βοηθούς τον κ. Παπαδόπουλο Θεόδωρο και την κ. Φραντζοπούλου Αικατερίνη, από την ΕΠΣ Κοζάνης.