Νοσταλγία: Χωρίς Έλεος και Texas Losers

Κυριακή 12 Ιουνίου συνεχίστηκαν τα προημιτελικά του τουρνουά στην Εληα με δυο αγώνες φωτιά . Στο πρωτο παιχνίδι οι Χωρις Ελεος αν και λαβωμένοι κατάφεραν να παρουν το ροζ φύλλο αγωνα με δυο εύστοχες βολές 2 δευτερα πριν το τελος.

Φοβερός και τρομερός ο αρχηγος Μουρατιδης , πήρε απο το χέρι την ομάδα και την οδήγησε στην νίκη . Αμείλικτος ο Χατζης στο ημίχρονο έδωσε λύσεις, ο Δαλλης κολώνα καθάρισε την εναέρια κυκλοφορία βαζοντας επίσης τις δυο κρίσιμες βολές , και δαγκάνα η αμυνα του Αποστολου . Άξιος συμπαραστάτης στο σκοράρισμα ο Σταμπουλής που δυστυχως ο τραυματισμός του σε ανύποπτη φάση επισκίασε την νίκη της ομάδας του και έκρυψε τα χαμόγελα.

Για ενα ακόμα παιχνίδι καταπληκτική η παρουσία και το πάθος των νεοφώτιστων , που έχασαν το παιχνίδι απο ενα αλόγιστο φάουλ . Παίκτης του αγωνα ο Τσιάρας που κράτησε με δύσκολα καλάθια την ομάδα κοντά στο σκορ και ο Μαυροκεφαλίδης σταθερή αξία φόρτωσε το αντιπαλο καλαθι . Ταχύτατος ο Εφρυντιδης , δαιμόνιος ο Κωτσακης και η μεστη παρουσία του Καπαγερίδη δεν ήταν αρκετά για να τους σμπρωξουν στην νίκη . Αποχαιρετούν το τουρνουά με ψηλά το κεφαλι , ραντεβού του χρονου με την καλύτερη παρέα του Τσαμητρου , τους Slow Pistons.

Χωρις Ελεος 55- Slow Pistons 53.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Σταμπουλής 13, Μουρατιδης 27 (2), Χατζηεμμανουήλ 4, Δαλλης 5, Χατζης 5, Αποστολου 1, Στεργιοπουλος, Μαργαριτοπουλος.

SLOW PISTONS: Σπυριδόπουλος 2, Μαυροκεφαλίδης 20, Τσιαμήτρος , Καπαγεριδης 8, Λελεκακης , Κοτσακης 7, Μαρτος, Σιδηροπουλος, Χονδροματιδης, Τσιάρας 11 (1), Εφρυντιδης 5.

Στο Βραδινο παιχνίδι ενας άλλος αρχηγος , ο Μπιζετας εκτέλεσε απο την γραμμή του τρίποντου , οι Νταφος και Παπαδοπουλος Ι. κυριάρχησαν στις δυο ρακέτες και με τον Πυρκα να τρυπάει την αμυνα με διεισδύσεις ήρθε η πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά . Καθοριστικός και ο Μανουρας με καλη αμυνα .

Στην αντίπερα όχθη ο τραυματισμός του αρχηγού Τριγωνη επηρέασε τις Μορφες που δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί μεχρι τέλους . Καταιγιστικός ο Ιωσηφιδης , σίφουνας ο Τσιγαρας , πάλεψαν και οι Τζιουμακης και Σκουμπόπουλος αλλα δεν τα κατάφεραν . Χωρις τις Μορφες η φετεινη τετράδα , ανανεωμένες του χρονου υποσχέθηκαν να δώσουν βροντερό παρών .

Texas Losers 50- Μορφες 38.

TEXAS LOSERS: Σαββαιδης 2, Πυρκας 9 (1), Μπιζετας 11 (2),Παπαδοπουλος 12, Νταφος 9, Σπυριδωνιδης 2, Μανουρας 5 (1).

ΜΟΡΦΕΣ: Τριγωνης, Τσιγαρας 7(1), Μαυροπουλος, Τζιουμακης 6, Σκουμποπουλος 5 (1), Ιωσηφιδης 17 (4), Τσιουντας, Ορφανιδης , Χατζηκυριακίδης 3.