Επιτυχημένη η 1η Γιορτή Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (φωτογραφίες)

Την 1η Γιορτή Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου διοργάνωσε την Κυριακή 27/01/2019 στο Κέντρο Διασκέδασης Σείριος στο Μακροχώρι Ημαθίας η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι: Βασίλης Φωτιάδης, Γιώργος Χατζάρας, Θωμάς Ντόβας (γιατρός), Παντελής Καφές, Αλέξανδρος Ελευθερόπουλος (γιατρός), Γιάννης Μουρατίδης, Τάσος Μωυσίδης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Μόσχος Κυτούδης, Βασίλης Γιαννόπουλος (φίλαθλος με το παρατσούκλι "κατάσκοπος), Σωτήρης Μπουκλάς, Σπύρος Κωτσιαντής, Θωμάς Μαμουτόπουλος, Σάββας Ιακωβίδης, Αλέξης Βεργώνης, Νίκος Περηφανόπουλος.

Στην εκδήλωση εκ μέρους της ΕΠΣ χαιρέτισε ο Στέργιος Μουτζίλας, που τις επόμενες μέρες θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Φωτιάδη στην προεδρία. "Κάναμε βήματα βελτίωσης αλλά δεν επαναπαυόμαστε" σχολίασε μεταξύ των άλλων.

Την βασιλόπιτα της Ένωσης έκοψε ο Μητροπολίτης ο οποίος στον χαιρετισμό του σημείωσε: "Αυτό που πιστεύουμε για την Μακεδονία να το διατηρήσουμε και να αγωνιζόμαστε γι αυτό". Για το ποδόσφαιρο, ευχήθηκε καλό έργο στην διοίκηση της Ένωσης.