Εντός με Μέντεκα τα κορίτσια της Αγίας Βαρβάρας

varvares woman n

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή  1/3/2015 στις 15:00, στο γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας στα Παλατίτσια, με την αντίστοιχη ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς, για την 10η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.

Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Τσιμεντερίδης Σταύρος   με βοηθούς την κ. Μπακατάρη Χρυσή  και την κ. Μπέλτσου Σοφία από το σύνδεσμο Κοζάνης. 

Ο  Αγροτικός Αστέρας καλεί  όλο το φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας και της γύρω περιοχής για να στηρίξει τις προσπάθειες, της γυναικείας ομάδας, στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Ανδρική Ομάδα

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται, το Σάββατο  28/2/2015 στις 15:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την ομάδα του Φίλιππου Μελίκης, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

O Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας για να στηρίξει τις προσπάθειες, της ανδρικής ομάδας.

Παιδική Ομάδα & Ομάδες Ακαδημίας

Το Σάββατο 28/2/2015 η παιδική ομάδα και οι ομάδες της Ακαδημίας (μπαμπίνι, προjunior, junior και προπαιδικό) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο της Άμμου, με τις αντίστοιχες ομάδες της ακαδημίας του Μακροχωρίου.

Η συγκέντρωση των τμημάτων θα γίνει στις 10:00 το πρωί, στο γήπεδο της Άμμου.

Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους γκρί στολή του αγώνα.