Φιλική νίκη της Νάουσας επί του Εδεσσαϊκού

Με νίκη, ολοκλήρωσε η ΝΑΟΥΣΑ το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας, με αντίπαλο την ομάδα του Εδεσσαϊκού, στον αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Νάουσας.

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, η ομάδας μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες σε ένα ανοικτό παιχνίδι με αντίπαλο το αξιόμαχο σύνολο της Έδεσσας. Το σκορ άνοιξε η Νάουσα στο 17’, όταν με ωραίο συνδυασμό στο χώρο του κέντρου, ο Κωτσόπουλος ξέφυγε από την άμυνα της Έδεσσας και με έξυπνη ενέργεια κέρδισε πέναλτι, που εύστοχα εκτέλεσε ο Καπετάνος, γράφοντας το 1-0. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου η Νάουσα είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βαγγέλης Ντίσιος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της Νάουσας. Η ομάδα του Εδεσσαϊκού πίεσε στο χώρο του κέντρου και κατάφερε γρήγορα να κερδίσει πέναλτι στο 48’ το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λαφαζανίδης, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1. Στη συνέχεια η ομάδα μας ανέβασε ρυθμό, κέρδισε τις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μέχρι να έρθει το γκολ της στο 80΄, με ωραίο κοντινό πλασέ του Τασιώνα μετά από μπαλιά του Ντινόπουλου, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι η ομάδα του Φ.Α.Σ. Νάουσα συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, την επόμενη Κυριακή (11/9) στο δημοτικό στάδιο της πόλης με αντίπαλο τον Εορδαϊκό και ώρα έναρξης 17:00.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΝΑΟΥΣΑ: Κοντογουλίδης, Αγγελίδης, Βλαχοδήμος, Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Μπρέγκου, Καπετάνος, Μουρίκι, Κωτσόπουλος, Νίκου, Παντζαρτζίδης. Επίσης, αγωνίστηκαν οι: Μπιγκάνος, Λαφάρας, Κασμερίδης, Τόσιος, Δίντσης, Τασιώνας, Χατζόπουλος, Τούφας, Ντινόπουλος, Γρηγοριάδης, Κερμανίδης. Προπονητής: Βαγγέλης Ντίσιος.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Αποστόλου, Ουζούνης, Παπουλίδης, Παπαηλίας, Γκιόρτζης, Κούμπος, Ρέτζιας, Προύντζης, Μεταξάς, Παπαστεργίου, Λαφαζανίδης. Ακόμη αγωνίστηκαν οι: Βόλτσης, Παλιμάνης, Σαββίδης, Σφέτκος, Τζούρτσος, Μάρκου, Βλαδοβίτης. Προπονητής: Νασιόπουλος.

Διαιτητής: Λαζάρου Κ., βοηθοί: Χριστοδούλου Γ., Μοσχολιός Ζ.