Λευκή ισοπαλία της Βέροιας στη Νίκαια

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της Βέροιας με τον Ιωνικό. Ήταν ένα ματς χωρίς μεγάλες ευκαιρίες και το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Η Βέροια στο πρώτο μέρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν πιο απειλητική ενώ δεν κινδύνευσε πίσω από τον αντίπαλο. Οι μεγάλες ευκαιρίες έλλειψαν ωστόσο η Βέροια απείλησε στο 4' με καλό φάουλ του Πέντα που έδιωξε δύσκολα ο Κουρεπίνης και στο 27' με τον Σιμόνι που προσπάθησε να "κρεμάσει" τον τερματοφύλακα του Ιωνικού αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιωνικός είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς να σημειώνεται στο 19’, όταν ο Μουστάκης εκτέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά με την μπάλα να φτάνει στον Κολλαρά, ο οποίος από καλή θέση αστόχησε. Οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου στο 22’, όταν ο Τιεντσέ έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Μακρίδη, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Βοσνιάδη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο και χωρίς φάσεις στις δυο περιοχές. Στο 52' μια προοθημένη μπαλιά προς τον Πασά, έβγαλε τον επιθετικό της Βέροιας μόνο αλλά πρόλαβε κι έδιωξε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ενώ άλλη, μια κεφαλιά του Μάναλη κατέληξε στην αγκαλιά του Βοσνιάδη στο 81'. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντωνίου (Πήττας, Καλλή)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Κολλαράς, Γκοτσούλιας, Μακρίδης (61' Βλαχομήτρος), Κρητικός, Καλλέργης (81' Καλογέρης), Σμυρλής (36' Μάναλης), Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος, Μουστάκης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Μαραγκός, Στάμου, Πολύζος, Βεργώνης, Ζούρκος Ν. (93' Ταΐρης), Πέντα (81' Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι (73' Μπλέτσας).

Αποτελέσματα

Αιγάλεω – Τρίγλια 1-1
Ιωνικός - Βέροια 0-0
Καβάλα – Ολυμπιακός Βόλου 2-0
Ασπρόπυργος – Διαγόρας 0-3
Ιάλυσος – Θεσπρωτός 1-0 
Καλαμάτα – Ιεράπετρα 2-3 
Νίκη Βόλου – Τρίκαλα  2-0 

Βαθμολογία

1 Τρίκαλα 28
2 Ιωνικός 25
3 Βέροια 22
4 Ιεράπετρα 21
5 Ολυμπιακός Β. 20
6 Καβάλα 20
7 Διαγόρας 19
8 Νίκη Βόλου 18
9 Ασπρόπυργος 14
10 Αιγάλεω 13
11Τρίγλια 12
12 Ιάλυσος Ρόδου 12
13 Καλαμάτα 11
14 Θεσπρωτός 11