Στην Ρόδο το Σάββατο η Βεροια

Η Βέροια ταξιδεύει στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά ο προπονητής της Βέροιας Κώστας Γεωργιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τιμωρημένο Πασά. 

Ο Σάκης Κανούλας, ένας από τους αρχηγούς, μίλησε για το περασμένο ντέρμπι με τον Ιωνικό αλλά και τον επικείμενο αγώνα του Σαββάτου. Επιπλέον έστειλε τις ευχές του για καλή χρονιά, υγεία και τύχη.

«Θα ήθελα να ευχηθώ τόσο στη Διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στους φιλάθλους να πετύχουμε τους στόχους μας. Προερχόμαστε από μια ισοπαλία στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Παίζαμε με μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Δεν ήμασταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα διότι αξίζαμε τη νίκη. Παρ όλα αυτά η εικόνα που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο μας γεμίζει αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια.

Ξεκουραστήκαμε στις γιορτές και επιστρέψαμε στη σκληρή δουλειά. Έχουμε δουλέψει πολύ αυτές τις μέρες. Ξέρουμε τον Διαγόρα, την ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή θα τα καταφέρουμε».