Ποδαρικό με το...δεξί η Βέροια (φωτογραφίες)

Σπουδαίο "διπλό" σημείωσε στην Ρόδο η Βέροια. Με γκολ του Πολύζου, επικράτησε με 0-1 του Διαγόρα και μπήκε στο 2020 με το...δεξί.

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέροςτο ματς ήταν ισορροπημένο αλλά η Βέροια ήταν πιο ουσιαστική από τον Διαγόρα. Δεν επέτρεψε στον Διαγόρα να απειλήσει και είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στο 21' ο Κανούλας έκανε σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 29' ο Ζούρκος έπιασε ένα γυριστό αλλά και αυτό είχε την ίδια κατάληξη.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια είχε τον έλεγχο και στο 71' ευτύχησε να φτάσει στο γκολ. Συγκεκριμένα, ο Κανούλας σημάδεψε το δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή και ο Πολύζος με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1. Στο υπόλοιπο ματς, η Βέροια χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα κράτησε το προβάδισμα και πήρε τη νίκη.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι, είχαν μια κεφαλιά του Ηλιάδη στο 58' που πέρασε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλαντζής (Μαλανδρής και Καμπερίδης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Αθανασίου, Πινιώτης, Μπουρλάκης, Γούλας (62' Πατσαρούχας, 70' Γεωργίου), Μπαρμπαρούσης.

ΒΕΡΟΙΑ: Boσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Μαραγκός, Στάμου, Πολύζος, Βεργώνης, Ν. Ζούρκος (62' Χατζάρας), Πέντα (82' Ταΐρης), Σιμόνι, Κανούλας (87' Μπλέτσας).

View this gallery on Flickr