Την Τρίτη η απόφαση για Βέροια

Arvanitidiss

«Κατευθυνόμενοι» είναι ο Νίκος Γεωργέας και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο Γιώργος Αρβανιτίδης στην πειθαρχική επιτροπή της Super League, στην οποία απολογήθηκε την Πέμπτη η Βέροια.

Η απόφαση για τη «βασίλισσα», που κινδυνεύει με υποβιβασμό, αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη. Οι άνθρωποι της Βέροιας προσπάθησαν να αποδομήσουν τις ένορκες καταθέσεις του πρώην ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή της ομάδας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Ούτε ψεγάδι δεν υπάρχει για μένα. Γεωργέας και ο Καλαϊτζίδης είναι κατευθυνόμενοι. Το κίνητρο του Καλαϊτζίδη είναι για να μην πάω να πάρω τον Αρη! Αυτό θέλει. Αχαριστία είναι! Ολα είναι σκηνοθετημένα, για να μην πάρω τον Αρη», ισχυρίστηκε ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και συμπλήρωσε. «Είναι όλα θέατρο και θα πάνε κατηγορούμενοι. Ο Γεωργέας με φίλησε και με ευχαριστούσε όταν έφυγε. Μου είπε ότι όσα λεφτά πήρε από τη Βέροια δεν είχε πάρει ποτέ από την ΑΕΚ».

Ο Γιώργος Λαναρής ισχυρίστηκε. «Πάντα μου βγάζανε όλοι το καπέλο. Δεν είχα δώσει ποτέ δικαιώματα. Και τώρα κυκλοφορώ με το κεφάλι κάτω, σαν εγκληματίας. Πώς θα ταΐσω τα παιδιά μου; Εγώ μόνο μπάλα έμαθα. Δεν έμαθα γράμματα».

«Γιατί να μη σώσει την ΑΕΚ»

Ο Αργύρης Λίβας στάθηκε στη σχέση του Γεωργέα με την ΑΕΚ. «Ο Γεωργέας είναι γνωστό ότι είναι συναισθηματικά δεμένος με την ΑΕΚ. Τι πιο λογικό ήταν να βγει και να τα καταγγείλει τότε και είναι η χρονιά που έπεσε η ΑΕΚ. Γιατί να μην το κάνει για να τιμωρήσει τη Βέροια και να βοηθήσει την ΑΕΚ να σωθεί;» αναρωτήθηκε.

Ο δικηγόρος του Γιώργου Λαναρή, Αρης Μαστρογιάννης, υποστήριξε ότι η όλη υπόθεση ξεκίνησε με τρεις ανώνυμες επιστολές, που «σύμφωνα με τον Κούγια τις απέστειλε ο Νίκος Πατέρας»! Αναφέρθηκε επίσης στην τελευταία κατάθεση Κούγια, περί της παρέας Μελισσανίδη, Πατέρα, Αλαφούζου και Κακέτση που υποκινούν αυτήν την ιστορία.

«Ο Γεωργέας εκλιπαρούσε»

Ο δικηγόρος Στέργιος Σουροβίκης χαρακτήρισε τις κατηγορίες «είναι όλα ευφυήματα. Δεν έγινε τίποτα απ' όλα αυτά. Είναι το μένος του Γεωργέα επειδή δεν υποχώρησε ο Αρβανιτίδης και δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο. Στα γόνατα εκλιπαρούσε ο Γεωργέας για να μείνει και να μη γυρίσει στην ΑΕΚ που έπαιζε στη Γ' Εθνική με την Ανω Ραχούλα και την Κάτω Βρυσούλα»!

Ο δικηγόρος Δημήτρης Πετρούσκας, δικηγόρος του Γιώργου Αρβανιτίδη, «επιτέθηκε» στον στοιχηματικό αναλυτή Νίκο Παναγόπουλο λέγοντας. «Από πού πιστοποιείται ότι είναι στοιχηματικός αναλυτής; Τι ειδικότητα είναι αυτή; Ο καθένας λέει ό,τι θέλει; Οι κατηγορίες είναι έωλες».

πηγή: www.imerisia.gr