Νίκη στο πρώτο φιλικό για την Βέροια

veria arnem 3

Με νίκη ξεκίνησε τα φιλικά της παιχνίδια η Βέροια. Στο πρώτο της που διεξήχθη στο Άρνεμ επί της Οσμάνλισπορ, επικράτησε με 1-0, με γκολ του Ναζλίδη στο 43'. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Βέροιας έδειξε αρκετή διάθεση για να παίξει ποδόσφαιρο απειλώντας στο 22' και 33' με σουτ του Τάτου, στο 26' με σουτ του Γεωργιάδη μέσα από την περιοχή, ενώ στο 28' δεν δόθηκε παράβαση σε μαρκάρισμα στον Merebashvili εντός περιοχής. Δύο λεπτά πριν το γκολ του ο Ναζλίδης νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον γκολκίπερ. Το γκολ της "Βασίλισσας" προήλθε μετά από οργανωμένο πρέσινγκ στα αντίπαλα καρέ, το οποίο οδήγησε σε λάθος απόκρουση του τερματοφύλακα, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ναζλίδης και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Osmanlispor.

Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών των δύο προπονητών. Οι ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας" παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους και απείλησαν δύο φορές σε διάστημα δύο λεπτών με τετ-α-τετ του Μάνου και με σουτ του Βεργώνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Δείτε το γκολ της "Βασίλισσας"εδώ

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης (46' Λόπεζ), Μαλόν (46' Νέτο), Όστοιτς (82' Καρακώστας, Εντζεγκέλε (46' Μαραγκός), Γιαννούλης (46' Τσουμάνης), Μπαλάφας (62' Μπατιόν), Βεργώνης (70' Μπουζούκης), Γεωργιάδης (46' Μελικιώτης), Τάτος (46' Άρτσε), Μερεμπασβίλι (62' Ντόγος), Ναζλίδης (62' Μάνος).