Δεύτερη φιλική νίκη της Βέροιας στην Ολλανδία – Κοντά στην απόκτηση Γιουσούφ

veria arnem 3

Την δεύτερη φιλική της νίκη σημείωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η Βέροια. Με δυο γκολ του Μπαλάφα στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε με 1-2 της Άντο Ντεν Χαάγκ στη Χάγη.

Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 5'. Ο Μαλόν εκτέλεσε το πλάγιο και ο Μπαλάφας με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χάνσεν. Στο 11' η Βέροια σημείωσε και δεύτερο γκολ πάλι με τον Μπαλάφα. Μετά από σέντρα του Άρτσε από τα δεξιά ο Μπαλάφας κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Χάνσεν.

Οι Ολλανδοί μείωσαν στις καθυστερήσεις με πέναλτι.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Μαλόν (82' Ντόγος), Μαραγκός (86' Καρακώστας), Εντζεγκέλε (46' Όστοϊτς), Τσουμάνης (60' Νέτο), Μπαλάφας (74' Μπουζούκης), Βεργώνης (46' Μπατιόν), Άρτσε (46' Τάτος), Μεληκιώτης (46' Γεωργιάδης), Μερεμπασβίλι (46' Γιαννούλης), Ναζλίδης (60' Μάνος).

Κοντά σε Γιουσούφ

Σε μια ακόμα μεταγραφή που κρίνεται τόσο ουσιαστική όσο και εντυπωσιακή φαίνεται πως προχωρά η Βέροια, αφού αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Μοχάμεντ Γιουσούφ.

Ο διεθνής άσος από τις Κομόρες αγωνιζόταν στον Εργοτέλη και παρά τον υποβιβασμό των Κρητικών, ήταν από τους ελάχιστους που διασώθηκαν έχοντας 30 συμμετοχές και έξι γκολ.

Η απόκτηση του 27χρονου μάλιστα αναμένεται να ανακοινωθεί και εντός της ημέρας με τη συμφωνία να είναι διετούς διάρκειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βέροια και πέρυσι είχε προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με τον Εργοτέλη όμως να κερδίζει την υπογραφή του.