Βέροια: Σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό εισιτήριο - Νωρίς στο γήπεδο για αποφυγή ταλαιπωρίας

Veria diarkeias

Από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2015-2016 τίθεται σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Η ΠΑΕ Βέροια τηρώντας πιστά τα όσα προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος ενημερώνει τους φιλάθλους ότι: Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους απαιτείται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε ταυτότητα αντιστοιχεί 1 εισιτήριο. Για τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει το 12 έτος εκδίδεται κανονικό εισιτήριο και είναι επίσης ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη εγγράφου ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας, πιστοποιητικό γέννησης, βεβαίωση ΑΜΚΑ κλπ.).

"Φίλαθλοι,

Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού – ονομαστικού εισιτηρίου φέρνει μεγάλες αλλαγές στην είσοδο στο γήπεδο, όπως την είχαμε συνηθίσει.
Τα εισιτήρια είναι ΟΛΑ ονομαστικά και για την έκδοσή τους καταχωρούνται τα στοιχεία του κατόχου επί τόπου στα εκδοτήρια και το εισιτήριο τυπώνεται εκείνη τη στιγμή. Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία απαιτεί έως και 60''.

Συνεπώς, φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν, με ουρές στα εκδοτήρια λίγα λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας, θα προκαλέσουν μεγάλη καθυστέρηση στην είσοδο στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ Βέροια καλεί τους φιλάθλους της «Βασίλισσας του Βορρά» να προμηθεύονται εγκαίρως τα εισιτήριά τους ή να εξασφαλίσουν την τάχιστη πρόσβασή τους στο γήπεδο επιλέγοντας την αγορά εισιτηρίων διαρκείας που διατίθενται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές από 75 ευρώ και 20 ευρώ για τα παιδιά".