Απέφυγε την ήττα στην εκπνοή η Βέροια

Veria past yiousouf

Ισόπαλο 1- 1 έληξε το ματς της Βέροιας με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η Βέροια είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν στο γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ είχε τις ευκαιρίες και πάνω που όλα έδειχναν ότι θα έφευγε από την Βέροια με τη νίκη, ο Ναζλίδης στις καθυστερήσεις σημείωσε το γκολ και χάρισε στην Βέροια την ισοφάριση.

Η Βέροια ξεκίνησε το ματς έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και έγινε απειλητική μετά το εικοσάλεπτο. Η πρώτη καλή στιγμή της Βέροιας σημειώθηκε στο 23’. Μετά από σέντρα του Μαλόν, ο Ναζλίδης έκανε μια δύσκολη κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 25’ ήταν η σειρά του Νάστου να απειλήσει. Ο αμυντικός της Βέροιας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Βέροια συνέχισε να πιέζει για το γκολ ακόμη και με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 29’ δοκίμασε ο Βεργώνης αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Βελλίδη ενώ στο 40’ ο Μαγέφσκι έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η ψυχρολουσία για την Βέροια ήρθε στο 43’. Μετά από κόντρες ο Τσάβες βρέθηκε με τη μπάλα στην περιοχή. Έκανε το σουτ, ο Καντιμοίρης έπεσε και απέκρουσε, στην επαναφορά ο Ακόστα την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ προσπάθησε να αιφνιδιάσειΣτο 48’, Ο Τσάβες έδωσε στον Μανιά, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Η Βέροια προσπάθησε να απαντήσει στο 54’, όταν ο Μαραγκός πάσαρε στον Βεργώνη, αλλά η κεφαλιά του Βεροιώτη αρχηγού κατέληξε στην αγκαλιά του Βελλίδη.

Στο 57’ είχαμε ωραία ενέργεια του Τσάβες ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το πλασέ του ήταν κακό και κατέληξε άουτ.

Στο 64' ο Γιουσούφ μπήκε στην περιοχή, δεν τελείωσε την φάση σε πρώτο χρόνο, γύρισε και σούταρε από δύσκολη γωνία αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε.

Η Βέροια πίεσε από εκεί και μετά αλλά βρήκε καλά οργανωμένη άμυνα. Αμυντικά παρέμεινε ευάλωτη και στο 80’ κινδύνευσε από σκαφτό σουτ του Τσάβεζ, το οποίο κατέληξε άουτ. Σε κίνδυνο βρέθηκε η Βέροια και στο 83’. Ο Σαπαλίδης μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Καντιμοίρης μπλόκαρε. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο ΠΑΣ και στο 88’ με σουτ του Ακόστα μέσα από την περιοχή, το οποίο πέρασε άουτ.

Το τελικό 1-1 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις. Ο Ναζλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Γκάγκας, Κούλα)

ΒΕΡΟΙΑ: (Γεωργιάδης) Καντιμοίρης, Μαλόν, Εντζεγκέλε, Νάστος, Όστοϊτς (61’ Μερεμπασβίλι), Βεργώνης, Γιουσούφ (87’ Μάνος), Ναζλίδης, Μαγέφσκι (73’ Τάτος), Αμπντούν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Πετράκης) Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μανιάς (81’ Σαπαλίδης), Τσουκαλάς, Μπέριος, Ακόστα, Ίλιτς (66’ Γιάκος), Στρούνα, Τσάβεζ (90' Κοζορώνης), Λόπεζ.