Γεωργιάδης : "Ήμασταν νευρικοί στην επανάληψη - Δικός μας ο Καϊκούτ, κοντά ο Ιμπραήμ"

Georgiadis pas

Στη νευρικότητα των παικτών του, που προκλήθηκε από το γκολ του ΠΑΣ, απέδωσε την εμφάνιση της Βέροια στο δεύτερο μέρος ο τεχνικός της Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο. Στις δηλώσεις του σημείωσε:

Στο πρώτο μέρος είχαμε την απόλυτη κατοχή της μπάλας. Δεν κάναμε πολύ μεγάλες ευκαιρίες και όλα έδειχναν ότι εμείς θα βάζαμε το γκολ. Αντίθετα σκόραρε ο ΠΑΣ, στο πρώτο του σουτ. Το γκολ του ΠΑΣ μας αποδιοργάνωσε. Ήμασταν πολύ νευρικοί. Καμιά σχέση με το πρώτο μέρος. Ευτυχώς στο τέλος ήμασταν τυχεροί. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και πρέπει να δέσουμε.

Για το αν έφταιγε το άγχος, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Στα φιλικά δεν δείξαμε νευρικότητα. Πρέπει να χτίσουμε σιγά σιγά την ομάδα. Ο ΠΑΣ παίζει πολλά χρόνια με τον ίδιο κορμό».

Για τον αν αποκτηθούν οι Καϊκούτ, Ιμπραήμ, απάντησε: «Ο Καϊκούτ είναι δικός μας παίκτης. Με τον Ιμπραήμ είμαστε κοντά».

petrakis

Ο Γιάννης Πετράκης

Την πικρία του για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης. Στις δηλώσεις του σημείωσε: «Στο ξεκίνημα, μέχρι το 30’, δεν μπήκαμε με τον τρόπο που έπρεπε. Είναι και πρεμιέρα. Η Βέροια μας πίεσε, είχε προϋποθέσεις για γκολ και σταθήκαμε τυχεροί. Μετά το ημίωρο ισορροπήσαμε και στο δεύτερο μέρος είχαμε πολύ καλή παρουσία. Σημειώσαμε γκολ, είχαμε δοκάρι, δεν απειληθήκαμε και έχουμε πικρία γιατί στις καθυστερήσεις δεχθήκαμε γκολ από στημένο. Όλα είναι στο ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Συνεχίζουμε».

Σε ερώτηση πώς περίμενε την Βέροια απάντησε: «Η Βέροια έχει ποιότητα παικτών. Έχει σχέδιο σε άμυνα και επίθεση. Την εικόνα μιας ομάδας την επηρεάζει η στάση του αντιπάλου».

Για τις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΣ, ο κ. Πετράκης είπε: «Όταν υπάρχουν ευκαιρίες θα προκύψει και το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την οργάνωση. Αν υπάρχουν οι ευκαιρίες θα παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε».

Για το αν η ομοιογένεια του ΠΑΣ τον βοηθά να αντιμετωπίζει ομάδες με ποιότητα, ο κ. Πετράκης είπε: «Κι εμείς έχουμε ποιότητα. Άλλες ομάδες κάνουν μεταγραφές, εμείς εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας».