Τι δήλωσαν για το Βέροια - ΠΑΣ οι Ναζλίδης, Νάστος

nazlidis

Μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Ναζλίδης και Νάστος τόνισαν πως αυτό το γκολ στο τέλος του αγώνα τονώνει την ψυχολογία της ομάδας και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουν οι παίκτες.

"Το γκολ το πετύχαμε στο τέλος του παιχνιδιού. Αυτό μας γλιτώνει από την ήττα και μας τονώνει την ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια. Δεν πρέπει να μείνουμε στο γκολ και την ισοπαλία. Πρέπει να δουλέψουμε για να φέρουμε νίκες στην ομάδα. Σήμερα ήταν πρεμιέρα και κάθε πρεμιέρα έχει ισιαιτερότητες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και ατυχησαμε στην μοναδική ευκαιρία του ΠΑΣ. Στο δεύτερο μέρος είπαμε να τα δώσουμε όλα και ευτυχώς στο τέλος πήραμε τον βαθμό. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες και είναι θέμα χρόνου να δέσουμε" τόνισε ο Θωμάς Ναζλίδης.

nastos pas

" Φαίνεται ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά, θέλουμε δουλειά αλλά στο γήπεδο θα αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά δεχθήκαμε γκολ σε κρίσιμο σημείο γεγονός που μας έριξε την ψυχολογία. αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τα γιάννενα να δημιουργούν ευκαιρίες κι εμείς να μην είμαστε καλοί. Ευτυχώς στο τέλος κατορθώσαμε να σημειώσουμε γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε. Να είναι σίγουροι ότι η ομάδα δεν τα παρατάει και θα παλεύει με το τελευταίο σφύριγμα. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή και πειθαρχημένη ομάδα. Εμείς είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο για να δέσουμε" υπογράμμισε ο Νάστος.