Βέροια: Σε καλό δρόμο η αποθεραπεία των τραυματιών

Veria prop

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η αποθεραπεία των τραυματιών της Βέροιας. Ο Τζόναθαν Λόπεζ ξεκίνησε τρέξιμο ενώ οι Γεωργιάδης (μέρα με τη μέρα πατάει καλύτερα μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον τετρακέφαλο) και Κόλα (ολοκληρώνει το ειδικό πρόγραμμα και εντάσσεται ξανά στις προπονήσεις) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή τους στις προπονήσεις έχει ξεκινήσει. Το ίδιο ισχύει και για τον Σιρίλ Καλί ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τον Παυλίδη, έχει ενοχλήσεις στην μέση (ταλαιπωρείται από οσφυοισχιαλγία) και ακολουθεί πρόγραμμα ξεκούρασης ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να επιστρέψει. Πρόβλημα με τις αμυγδαλές αντιμετωπίζει ο Γιαννούλης και δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Κατά τα λοιπά, ο Ιμπραχίμ μπήκε για τα καλά στο κλίμα της ομάδας όπως και ο Καϊκούτ. Η διαφορά με την δεύτερο είναι ότι δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στους επίσημους αγώνες. Πάντως είναι θέμα χρόνου να διευθετηθεί και αυτό το θέμα.

Αναφορικά με την προπόνηση της Τρίτης, είχε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο πρώτο μισό της απογευματινής προπόνησης στο Ταγαροχώρι. Στη συνέχεια, οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι της Κυριακής, καθώς και όσοι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, γυμνάστηκαν με λιγότερη ένταση.
Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με μπάλα και παιχνίδι τακτικής.

Τέλος σε καλό δρόμο βρίσκεται για την Βέροια η υπόθεση Σιόντη.