Ρόκα: «Να παίξουμε με πάθος και ψυχή»

roka pantra

Την ελπίδα του ο Πανθρακικός να κάνει μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα, στο σαββατιάτικο ματς με τη Βέροια, εξέφρασε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Χοσέ Μάνουελ Ρόκα.

Μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα της Κομοτηνής επιδιώκει να πάρει το πρώτο θετικό της αποτέλεσμα, θα έχει όμως αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ντιγκινί, Βάλτερ και Ηλιάδης και ο ανέτοιμος Μπαϊκαρά, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ιγκόρ.

«Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε το πρωτάθλημα. Και δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα, που δεν ήταν αυτό που ζητούσαμε πριν το παιχνίδι, αλλά και κυρίως η εμφάνιση. Είμαστε μία ομάδα που βασίζεται στο σύνολο και όχι σε 2-3 ποδοσφαιριστές που με μια ενέργειά τους θα γίνει η διαφορά. Και πρέπει, όπως κάναμε και πέρυσι στο φινάλε του πρωταθλήματος, να παίξουμε με πάθος και ψυχή, σαν κάθε αγώνας να είναι τελικός. Θέλω οι παίκτες μου να είναι μαχητές και αυτό πιστεύω πως θα δούμε στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τη Βέροια», δήλωσε ο Ρόκα και συνέχισε:

«Θέλουμε τη νίκη στο παιχνίδι αυτό, ώστε να μπορέσουμε στη διακοπή να δουλέψουμε με ηρεμία και να γίνουμε καλύτεροι. Βέβαια, θα βρούμε απέναντί μας μια ποιοτική ομάδα, που ενισχύθηκε αρκετά και θα έχει διαφορετική εικόνα από το τελευταίο μεταξύ μας αγώνα. Παρόλα αυτά, προετοιμαζόμαστε καλά, έστω και με τα προβλήματα που έχουμε, αφού οι Ντιγκινί, Βάλτερ και Ηλιάδης είναι τραυματίες, ο Ιγκόρ αμφίβολος και ο Μπαϊκαρά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Θα παίξουμε για τη νίκη και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως πάντα, για να πετύχουμε το στόχο μας».

πηγή: www.novasports.gr