Καρυπίδης: "Υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της Βέροιας"

karipidis

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης υπογράμμισε σε συνέντευξή του ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της Βέροιας και ότι ο Αρβανιτίδης εκτέθηκε προς τους φιλάθλους του Άρη, καθώς όπως υπογράμμισε δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του. Ο νέος ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» συμπλήρωσε πως ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Βέροιας και πως η μετάβαση στη νέα διοίκηση θα γίνει χωρίς προβλήματα. Ο Καρυπίδης μίλησε στην εφημερίδα «Real News». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το μέλλον της Βέροιας: «Υπάρχει ενδιαφέρον για την πώλησή της και αυτό που εγγυώμαι προσωπικά είναι πως η μετάβαση στο νέο καθεστώς, όποτε και αν αυτό προκύψει, θα γίνει απολύτως ομαλά και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα».

Για τον Αρβανιτίδη και όσα έγιναν: «Εκτέθηκε ο κ. Αρβανιτίδης απέναντι στον Άρη, είναι σαφές αυτό. Δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του και υπήρχε ανησυχία στον κόσμο, που του χρέωσε αναξιοπιστία. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Αυτό και θα κάνουμε».

Για τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Στο γήπεδο δεν υπάρχει φιλία. Και μπορεί να υπάρχει συνεργασία σ' ένα κομμάτι των επιχειρήσεων με τον Ιβάν, όμως μέχρι εκεί. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι είμαστε και θα παραμείνουμε αντίπαλοι».