Πήρε βαθμό στο Αγρίνιο η Βέροια

panaitolikos-veria

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Βέροιας στο Αγρίνιο. Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, η Βέροια έφερε το ματς στα μέτρα της και άνοιξε το σκορ σε καθοριστικό σημείο αλλά δέχθηκε αμέσως τέρμα, και κινδύνευσε με ήττα. Στην εκπνοή του αγώνα η Βέροια έχασε ευκαιρία να πάρει το ματς.

 

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες δεν είχαν ρυθμό και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν απειλές. Ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του. Από την άλλη, η Βέροια κατάφερε να κρατήσει τους αντιπάλους μακριά από το τέρμα του Καντιμοίρη αλλά δεν προβλημάτισε την αντίπαλη άμυνα.

Η σημαντικότερη στιγμή του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 19'. Ο Βιγιαφάνιες βγήκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα, η άμυνα της Βέροιας αδράνησε κι ο Κάπελ έχασε μοναδική ευκαιρία προ κενής εστίας.

Στο 21' η Βέροια βγήκε μπροστά με τον Γιαννούλη, αυτός έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Κόλα αιφνιδιάστηκε και δεν έβαλε το πόδι του για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και μετά ένα σουτ του Μαρκόφσκι στο 33' από το ύψος του πέναλτι, αξίζει να αναφερθεί. Η μπάλα όμως και σε αυτή την προσπάθεια κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ο ρυθμός και η εικόνα του αγώνα βελτιώθηκε σημαντικά. Ο Παναιτωλικός διατήρησε τον έλεγχο ψάχνοντας τρόπο να τρυπήσει την άμυνα Βέροιας ενώ μετά το 65' και η "Βασίλισσα" αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα.

Η "Βασίλισσα" μπήκε στο δεύτερο μέρος με μια απειλή. Ο Κόλα έκανε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Γεωργιάδη, ο τελευταίος έκανε το πλασέ, αλλά ο Στεφανάκος μπλόκαρε την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 55'. Ο Ουάρντα κινήθηκε από τα δεξιά, αλλά το σουτ του Κάπελ στην κίνηση στο κέντρο της ημαθιώτικης περιοχής είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στην αγκαλιά του Καντιμοίρη.

Αρκετά επικίνδυνη έγινε η Βέροια μετά την είσοδο του Μερεμπασβίλι. Στο 69', μετά από προσπάθεια του Γεωργιανού από τα δεξιά, έσπασε την μπάλα στην περιοχή, ο Ναζλίδης έκανε το σουτ αλλά οι αμυντικοί του Παναιτωλικού έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Στο 71' ο Μερεμπασβίλι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Στεφανάκος απόκρουσε και η μπάλα χτήπησε στό κάθετο δοκάρι.

Στο 74' οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Ρομέρο έκανε το σουτ από πολύ καλή θέση μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 77' ήρθε το γκολ για την Βέροια. Ο Ναζλίδης με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στεφανάκου.

Η Βέροια δεν χάρηκε το γκολ. Ο Ρομέρο λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, στο 82' ισοφάρισε με εκπληκτικό σουτ μετά από λάθος του Νέτο.

Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δυο ευκαιρίες, στο 85' με τον Μαρκόφκσι και στο 87' με τον Βασιλείου.

Η Βέροια είχε την ευκαιρία στην εκπνοή να πάρει το ματς αλλά ο Μαγέφσκι έχασε την ευκαιρία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος (72' Ρουσκουγιέδα), Μπεχαράνο (80' Βασιλείου), Ουάρντα, Κάπελ, Βιγιαφάνιες (71' Ρομέρο), Μαρκόβσκι.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Νέτο (88' Πούγγουρας), Μαραγκός, Εντζεγκέλε, Γιαννούλης, Σιόντης,Ιμπραΐμ, Βεργώνης, Ναζλίδης, Κόλα (72' Μαγέφσκι), Γεωργιάδης (67' Μερεμπασβίλι).